Takip Et

/>

SON DAKİKA

Öğrenciler proje ve becerilerini sergiledi

20 Mayıs 2014, Salı 16:18

     


Çine Anadolu Öğretmen Lisesi'nde Bilim Şenliği ve Ebru Sergisi'nde öğrenciler proje ve Ebru sanatındaki hünerlerini, sergiledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Okulda yapılan etkinliğe Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Cihan Atintaş, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bakırcı da katıldı.

Öğrencilerin sunumunu yaptığı ve hayatı kolaylaştırmak için düşünülmüş, kendi kendini silen pencere, kabuklu yiyeceklerin kabuklarını kırma aleti, kırmızı ışıkta araçların geçmemesini sağlayacak olan barikat, ısıtmalı ayakkabı, bardaktan üretilen hopörler, akıllı ocak, sensörlü engelliler değneği, zamana ayarlı otomatik açılıp kapanan pencere, hırsızlıklara karşı sinyal verici, içerisindeki yemeği karıştıran tencere, çarpışmayan arabalar, yemek soğutucu, oyun ile daha kolay öğrenme, mıknatıslı perde, iş gücü ile elektrik üretme, lambalı terlik, akıllı çöp kutusu, hiper vagon, pratik ısıtıcı gibi projeler sunuldu. Ayrıca öğrencilerin el becerisi ile gerçekleştirmiş oldukları birbirinden güzel Ebru sanatı resimleri sergisi de büyük beğeni topladı. (OSMAN YURTTAŞ/MADRAN AJANS)







 
Son Eklenen Haberler