Takip Et

SON DAKİKA

Rehber Koleji açıldı

16 Eylül 2014, Salı 11:52

     


Aydın’da dershaneden okula dönüşen kurumlardan biri olan Rehber Koleji, 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının ilk gününde eğitime açıldı.

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Aydın İŞKUR Müdürü Rahmi Terzi ve Rehber Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hüseyin Aslan’ın katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde, Vali Ayyıldız, öğrencilere, “Sizler yetişerek bizlerin geleceği olacaksınız. Ne yapılıyorsa siz gençler için. Yeni eğitim öğretim yılına yeni bir okulda başlıyorsunuz. Okul hayırlara vesile olsun” diye seslendi.

15 DÖNÜM ARAZİ ÜZERİNE KAMPÜS OLUŞTURULACAK

Anaokulu, ilkokul ve ortaokuldan oluşan Aydın Rehber Koleji 300 öğrenciyle eğitim öğretime başladığını söyleyen Rehber Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hüseyin Aslan, “Hedefimiz bu yıl 300 öğrenciye tam akademik eğitim, yabancı dil ve manevi değerler eğitimini vermek. Önümüzdeki yılda da Özel Fen Lisesi ve Anadolu Lisemizi aktif hale getirmek. Burada, 15 dönüm bir arazi üzerinde eğitim kampüsü oluşturmayı amaçlıyoruz. İçinde olimpik yüzme havuzu, botanik bahçesinden, bin kişilik konferans salonuna kadar birçok sosyal aktivite ve eğitime ev sahibi olacak kampüsümüzü önümüzdeki yıla yetiştirmeye çalışacağız” dedi.

Törenin ardından Vali Ayyıldız, İ Milli Eğitim Müdürü Töre, Hüseyin Aslan ve Aydın Rehber Koleji Müdürü Ertuğrul Özkan okulu gezdi. (GAMZE KORKMAZ)







 
Son Eklenen Haberler