Takip Et

/>

SON DAKİKA

Didim Selçuk Özsoy Ortaokulu’nun yıl sonu sergisi açıldı

16 Mayıs 2017, Salı 17:15

     


Didim’de Selçuk Özsoy Ortaokulu, yıl sonu dolayısıyla Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Sergisi açtı.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim Selçuk Özsoy Ortaokulu’nun öğretmenleri ile öğrencilerin becerilerini sergiledikleri serginin açılışı, Didim Kaymakamı İskender Yönden tarafından gerçekleştirildi. Didim Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen serginin açılışına, Kaymakam Yönden’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, Okul Müdürü Gonca Arıcı, öğretmenler Saliha Kılcı, Belgin Demirhan, Evşen Algı Çelik, Aynur Erbaş ile Gül Şimşek, Okul Aile Birliği Başkanı Betül Çinko ve öğrenciler katıldı. Serginin açılışının ardından, öğrencilerin çalışmalarının yer aldığı sergiyi gezen Yönden, çalışmaları yakından inceleyerek öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı. Yönden, başarılı eserler ortaya koyan öğrencileri tebrik etti.

Selçuk Özsoy Ortaokulu Müdürü Gonca Arıcı, yıl sonu dolayısıyla açtıkları Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Sergisi'ni 5 öğretmen ve öğrencilerle birlikte hazırladıklarını belirterek, “Beşinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar tüm öğrencilerimizin yıl boyunca yapmış olduğu eserlerimizi sergiliyoruz. İçeride birçok çalışmalar var. Tüm Didim halkını da sergimize bekliyoruz” diye konuştu.

Didim Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen açılan serginin iki gün süreyle ziyaretçilere açık olacağı, çalışmaların yıl boyunca da ilçedeki kamu kurumlarında sergileneceği açıklandı. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler