Takip Et

SON DAKİKA

Eğitimde yeni uygulamaların adresi Beyaz Kalem

16 Mart 2020, Pazartesi 16:19

     


Aydın’da bu yıl eğitim öğretime başlayan Beyaz Kalem Kursu, eğitimde ortaya koyduğu yeni uygulamalarla öğrenci ve velilerin ilgisini çekiyor. Beyaz Kalem’de 2020-2021 öğretim yılı için erken kayıt dönemi başladı.

Aydın Efeler’de 2019-2020 eğitim öğretim yılında faaliyete başlayan Beyaz Kalem Kursu, “Öğrenemeyen öğrenci yoktur, sadece aynı sürede ve aynı metotla öğrenemeyen öğrenci vardır” felsefesi ile her öğrencinin çalışma metodunu, çalışma süresini düzenleyen ve öğrenciye özgü ödevlendirme yapan öğretmen kadrosuyla öğrencilerin başarma inancını ve güvenini geliştiriyor.

KALICI ÖĞRENMENİN ADRESİ

Eğitimde öğretmenin rolünü yeniden tanımlayan Beyaz Kalem Kursun’da öğrenciler, zihin haritaları, hafıza teknikleri, soru kartları, kelime kullanma yönetimi ve dijital ders içerikleri ile yeni bilgileri yaşantısından örneklerle ilişkilendirerek öğrenmeyi zevkli ve kalıcı hale getiriyor.

“SINAVLARA HAZIRLIK, OKULA DESTEK”

Efeler Vardar İşhanı'nda hizmet veren Beyaz Kalem Kurucusu Saffet Güzel, “1985 yılından bugüne kadar geleceğimizin teminatı gençlerimize dershane ve temel lise olarak eğitim verdik. Öğrencilerimizin hem okul hem de sınav başarılarının artması için destek olduk. Şimdi de Beyaz Kalem kursumuzda dünyadaki yeni eğitim uygulamaları ile öğrencilerimizi tanıştırarak öğrenmeyi öğretiyoruz. Öğrenme, heyecan veren ve kendine güveni arttırarak yaşam kalitesini yükselten bir süreçtir. Bu nedenle öğrencinin potansiyelini harekete geçirecek yeni teknikler geliştirmemiz gerekir.” dedi.

ERKEN KAYIT FIRSATLARI

Aydın Beyaz Kalem Kursu, 2020-2021 öğretim yılı için şimdi kayıt yaptıranlara; ödeme kolaylığı, deneme sınav aboneliği, rehberlik çalışmalarına katılma ve yaz dönemi çalışmalarından faydalanma gibi birçok fırsat sunuyor. (SERCAN ÖRÜN)







 
Son Eklenen Haberler