Takip Et

SON DAKİKA

Minik öğrenciler ders başı yaptı

15 Şubat 2021, Pazartesi 18:19

     


Aydın’ın Nazilli ilçesinde kırsal Dallıca Mahallesinde bulunan 10 öğretmenin görev yaptığı ve 110 öğrencinin eğitim gördüğü Dallıca İlkokulu’nda sabah saatlerinde minik öğrenciler büyük bir sevinçle okullarında yüz yüze eğitime başladılar.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler neticesinde, vakaların az görüldüğü kırsal bölgelerde ve mahallelerde yüz yüze eğitime bugün başlandı. Uzun zamandır okullarından ayrı kalan minik ilkokul öğrencileri, kısmen de olsa açılan okullarına kavuştu. Minik öğrencileri Okul Müdürü Özkan Yıldırım Karaman okul kapısında karşıladı.

 

Aydın Nazilli ilçesine bağlı kırsal Dallıca Mahallesinde bulunan Dallıca İlkokulu öğrencileri salgın tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen dikkat edilerek ikinci döneme merhaba dediler.

Velileri ile birlikte okula gelen minik öğrenciler Covit-19 salgını nedeniyle gelmedikleri okullarına koşarak yüzlerindeki mutlulukla girdiler. Okul bahçesinde düzenlenen tören sonrasında istiklal marşı okunurken Türk Bayrağı da görevli öğrenciler tarafından göndere çekildi. Daha sonra öğrenciler sınıflarına girerek ilk derslerine başladılar.

Okul öğrencilerinden Sıla Sinav, “Bugün çok mutluyum. Okuluma öğretmenime ve sınıf arkadaşlarıma kavuştuğum için çok sevinçliğim” derken, yine okul öğrencilerinden Elif Karaçan’da, “Ben bugün uzun süre ayrı kaldığım okuluma kavuştuğum için çok mutlu ve sevinçliyim. Arkadaşlarımı ve öğretmenimi çok özlemiştim” dedi. (DHA) 







 
Son Eklenen Haberler