Takip Et

SON DAKİKA

BİL Koleji Aydın Kampüsü açıldı

10 Eylül 2019, Salı 13:11

     


Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından BİL Koleji’nin Aydın Kampüsü düzenlenen törenle açıldı. Aydın BİL Koleji, anaokulu, ilkokul, ortaokul, anadolu lisesi ve fen lisesi olarak Efeler’de eğitime başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın-İncirliova Karayolu’nda bulunan BİL Koleji Aydın Kampüsü’nün açılışına okulun eğitimci ve yatırımcı kurucuları, öğrenciler, veliler ve davetliler katıldı. İlk yılında 480 öğrenci ile eğitim öğretime başlayan Aydın BİL Koleji’nin açılışında konuşmaların ardından, kampüsün açılış kurdelesini okul kurucuları birlikte kesti.

Aydın BİL Koleji Kurucularından Mustafa Doğan, açılışta yaptığı konuşmada okul hakkında bilgi verirken, “Uzun soluklu yeni bir yola çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aydın BİL Koleji, anaokulu, ilkokul, ortaokul, anadolu lisesi ve fen lisesi bölümlerinden oluşuyor. 15 bin metrekare kapalı alana sahip olan okulumuz, 54 derslik ve bin 250 öğrenci kapasitesi ile Aydın eğitimine inovatif yaklaşımları ile yeni bir soluk kazandıracaktır. 2019-2020 eğitim öğretim yılının ve BİL Koleji Aydın Kampüsü’nün hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Açılışta bir öğrenci ve öğrenci velisi de konuşma yaparken, açılışın ardından okul kurucuları tebrikleri kabul etti. (CEREN AKBAŞ)







 
Son Eklenen Haberler