Takip Et

SON DAKİKA

Özel Ege Atabey Okulları uzaktan eğitime hız kesmeden devam ediyor

8 Nisan 2020, Çarşamba 15:07

     


Aydın Amerikan Kültür Koleji Özel Ege Atabey Okulları’nda uzaktan eğitim programları tüm hızıyla devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın bütün dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınının ülkemizde de yayılması sebebi ile okullarda eğitim öğretime ara vermesinin ardından uzaktan eğitim programları devreye girdi. Özel Ege Atabey Okulları öğrencileri de okullarından ayrı kalmak zorunda kaldığı bu süreçte canlı yayın dersleriyle eğitim programlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Özel Ege Atabey Okulları Kurucu Temsilcisi Hasan Ali Beycioğlu yaptığı açıklamada “Okulumuzun tüm gruplarında başladığımız canlı yayın derslerimiz öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edilmektedir. Derslerimizi belirli bir program dahilinde yapıyoruz. Buradaki esas amacımız öğrencilerimizin öğretmenlerini görmesi, onların seslerini duyması ve sınıf arkadaşlarıyla etkileşime geçmesidir. Tüm sınıflarda konularda bir eksiğimiz olmamakla birlikte öğrencilerimizin yeni kazanımlar elde etmesini de hedeflemekteyiz. Bununla birlikte kurumsal anlaşma yaptığımız online eğitim platformlarıyla da işlediğimiz dersleri online ödev ve deneme sınavlarıyla pekiştiriyoruz. Sadece akademik dersler değil, öğrencilerimizin resim, müzik, drama gibi alanlarda da ürünler ortaya koymasını sağlamak amacıyla bu derslerde de öğretmenlerimiz canlı yayınlar yapmaktadır. Okulumuzun Aydın’da bir ilk olarak başlattığı sabah danslarımız da her sabah sosyal medya hesaplarımız üzerinden canlı yayınlarla devam ediyor. En büyük arzumuz bir an önce sağlıcakla öğrencilerimize kavuşmak, yüz yüze eğitimlerimize kaldığımız yerden devam etmektir” ifadelerini kullandı.

Salgının tüm dünyayı etkilediğini ve insanları tehdit ettiğini ifade eden Beycioğlu, Özel Ege Atabey Okulları öğrencilerine ve vatandaşlara “Geleceğe umutla koşmak, yarınları mutlulukla karşılamak ve sağlıkla kavuşmak için sokağa çıkmayın, evde kalın” dedi. (CEREN AKBAŞ)







 
Son Eklenen Haberler