Takip Et

SON DAKİKA

ADÜ, YÖK Sanal Fuarda yerini aldı

5 Ağustos 2020, Çarşamba 10:12

     


Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından bu yıl tercih yapacak adaylar için üniversitelerin ve programlarının tanıtılmasına yönelik dijital ortamda planlanan ve Adnan Menderes Üniversitesi’nin de içinde bulunduğu "Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020" adıyla düzenlenen sanal fuar, 4-7 Ağustos tarihlerinde açık olacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Pandemi sürecinde olası riskleri en aza indirgeyerek öğrencilerin tercih edeceği üniversiteyi ve programı dijital ortamda yakından tanıtmayı hedefleyen fuar 4 gün boyunca öğrencilere rehberlik edecek. 200 yükseköğretim kurumunun katılımı ile gerçekleştirilen sanal fuarda öğrenciler merak ettikleri hususlarda bilgilendirebilecek.

Üniversite tercihi yapacak gençlere yükseköğretim kurumları, programlar, bölümler, konaklama ve burs imkanları, sosyal ve kültürel faaliyetler başta olmak üzere yükseköğretim potansiyelinin ve öğrencilere sunulan imkanların anlatılmasının hedeflendiği fuara https://sanalfuar.yok.gov.tr adresi üzerinden ulaşılabilecek. ADÜ’yü ulaşmak isteyen adaylar için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sanal fuar alanı 2. Salonda yer aldı. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler