Takip Et

/>

SON DAKİKA

Salavatlılı minikler, sağlıklı yaşama dikkat çekti

5 Nisan 2017, Çarşamba 11:09

     


Sultanhisar Salavatlı İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri, velilerin de katılımıyla "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü" düzenledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Salavatlı İlkokulu’nda ‘Beslenme Dostu Okul Projesi’ kapsamında pankartlarla düzenlenen yürüyüşün amacı; sağlıklı beslenme ve hareketli yaşama mahalle halkının dikkatini çekmek ve onları bilinçlendirmek.

 

Öğrenciler, öğretmenler, idareciler, veliler ve mahalle halkıyla "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü" gerçekleştirdiklerini dile getiren Okul Müdürü Mustafa Eriş, “İlk olarak okul bahçesinde fiziksel aktivitelerle, öğrencilere ısınma hareketleri yaptırıldı. Daha sonra pankartlarla Salavatlı mahallesi ile Eskihisar mahallesindeki güzergahta yürüyüşe başlandı. Yürüyüşümüzün akabinde elimizdeki pankartlarla mahalle halkının dikkatini ‘Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşama’ dikkat çekmek adına, mahallede de bir yürüyüş yaptık. Yürüyüş bitiminde okulumuz halı sahasında öğrencilerimize beden eğitimi öğretmeni eşliğinde ısınma ve esneme hareketleri yaptırdık. Bu etkinliğe katılan tüm velilerimize ve mahalle halkına teşekkür ederiz” diye konuştu. (HATİCE HOŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler