AyFm 100.5
  • 5 Ekim 2025, Pazar 10:25

Buharkent'te üreticiler bilgilendirildi

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Cuma Buluşmaları' bu hafta Buharkent ilçesinde gerçekleştirildi. 

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Aydın'ın 17 ilçesi ve 51 mahallesinde üreticilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen Cuma Buşuşmaları'nın bu haftaki durağı Buharkent oldu. Programlarda, üreticilere yeni tarımsal destekleme modeli ve üretim planlaması konularında bilgilendirme yapıldı.

Buharkent İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından Ericek, Kayaburnu ve Muratdağı mahallelerinde gerçekleştirilen buluşmalarda; Yeni Üretim Destekleme Modeli, Tarımsal Üretim Planlaması, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) İşlemleri, Tarımsal Üretimde Kuraklığın Etkisi ve Genel Tarım Sayımı konularında üreticilere bilgi verildi. 
Yetkililer çiftçilerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, çalışmaların devam edeceğini kaydetti. (FERİŞTAH DEĞİRMEN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.