AyFm 100.5
  • 15 Ağustos 2025, Cuma 08:37

Şavaş'tan tebrik

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, CHP’den AK Parti’ye geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında ilk kez konuştu. Savaş, Çerçioğlu’nun kararını demokratik iradeden yana bir duruş olarak nitelendirerek tebrik etti.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, CHP’den istifa ederek AK Parti’ye katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Savaş, partinin kuruluşunun 14 Ağustos 2001’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştiğini hatırlatarak AK Parti’nin 24 yıllık siyasi hayatına vurgu yaptı.

Savaş, Çerçioğlu’nun kararının yanında Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ve Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan’ın da AK Parti’ye katıldığını belirtti. Bu adımın Cumhur İttifakı içinde önemli bir yer aldığını vurguladı.

Savaş, Çerçioğlu’nun partisinden ayrılma kararını anti-demokratik uygulamalara karşı bir duruş olarak nitelendirerek, “Bu irade, şehrimizin ve ülkemizin geleceği açısından önemli bir mesajdır” ifadelerini kullandı.

Çerçioğlu’nu ve AK Parti’ye katılan belediye başkanlarını tebrik eden Savaş, onlara iyi dileklerini iletti. (İREM DELİCE)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.