
Aydın Sanayi Odası, Avustralya Türk Ticaret Odası ile iş birliğini güçlendirmek amacıyla Mutabakat Zaptı imzaladı. Aydın Sanayi Odası (AYSO) BaşkanI Gökhan Maraş ve Avustralya temsilcileri, Melbourne’de gerçekleştirilen resepsiyonda bir araya geldi.
Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Avustralya ziyaretleri kapsamında önemli görüşmeler gerçekleştirdi. TOBB Başkanı ve ICC Dünya Odalar Federasyonu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Melbourne’de düzenlenen resepsiyona katılan Maraş, T.C. Başkonsolosu Doğan Ferhat Işık’ın ev sahipliğinde iş insanları ve diplomatlarla bir araya geldi.
Başkonsolosluk konutunda gerçekleştirilen etkinlikte, Avustralya’daki Türk iş insanlarıyla bir araya gelen Başkan Maraş, ikili görüşmeler yaparak iş birliği fırsatlarını değerlendirdi.
Resepsiyon kapsamında Aydın Sanayi Odası ile Avustralya Türk Ticaret Odası arasında karşılıklı iş birliğini artırmayı hedefleyen Mutabakat Zaptı imzalandı. Anlaşma, Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş ve Avustralya Türk Ticaret Odası Başkanı Attila Ceylanbaş tarafından resmiyet kazandı. (İREM DELİCE)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.