Takip Et

/>

SON DAKİKA

İki katlı ahşap ev kullanılamaz hale geldi

22 Mayıs 2020, Cuma 14:20

     


Efeler Dalama Mahallesi’nde iki katlı ahşap evde çıkan yangın kontrol altına alınırken, 8 kişinin yaşadığı 2 evde kullanılamaz hale geldi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Yangın, Dalama Mahallesi Yeniköy Bucağında baba ile oğlunun oturduğu 2 katlı evde saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Baba Atilla İmrek'in oturduğu alt katta başlayan yangın, ahşap tavan ile birlikte üst kattaki oğlu İsmail İmrek’e ait eve sıçradı. İmrek ailesinin evinden dumanlar yükseldiğini gören komşuları, kendi imkanlarıyla yangını müdahale etmeye çalışırken, bir yandan da itfaiye ekiplerinden destek istedi. Elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangın kısa sürede her iki evi de sardı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.

8 kişilik İmrek Ailesi’nin yangının çıktığı esnada mezarlık ziyaretinde oldukları öğrenildi. Yangın esnasında evde kimsenin olmaması sevindirirken, Ramazan Bayramı arifesinde İmrek ailesinin her iki evi de kullanılamaz hale geldi. Yangın esnasında evde bulunan muhabbet kuşu ise dumandan zehirlenerek telef oldu. Yangının kesin çıkış sebebi belirlenebilmesi için inceleme başlatıldı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler