Takip Et

SON DAKİKA

Köpeklere saldırmak istedi, köpekten beter oldu

15 Ekim 2016, Cumartesi 16:40

     


İncirliova’da bazı noktalara kedi ve köpek maması koyarak gece beslemeleri yapan Fırat Sert’e, elinde sopayla gelerek köpekleri beslemesini istemeyen bir kişi, “Köpek değil mi, hepsini öldüreceğim” demesiyle kavga çıktı. Eli sopalı kişinin sözlerine dayanamayan Sert, otomobilin bagajından çıkardığı iple, o kişiyi mama kaplarının olduğu yere bağladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, İncirliova Zafer Mahallesi Hacıaliobası Caddesi’nde bugün saat 02.30’da meydana geldi. İncirliova’da iki gün arayla ilçenin belirli noktalarına kedi ve köpek maması bırakarak sokak hayvanlarının beslenmesine büyük oranda katkı sunan Aydın Hayvan Dostları Derneği eski başkanı Fırat Sert, gece yarısı besleme yaptığı sırada etrafına köpekler geldi. O sırada mahalleye yeni taşınan ve alkollü olduğu öne sürülen elinde sopayla bir kişi gelerek, köpekleri kovalamaya çalıştı. Sert ise elinde sopa bulunan kişiyi sakinleştirmeye çalışarak köpeklere saldırmasını engelledi.

“KÖPEK DEĞİL Mİ, HEPSİNİ ÖLDÜRECEĞİM”

Köpeklerden rahatsızlandığından dolayı onları beslememesi gerektiğini savunan bu kişi, tartışmada, “Köpek değil mi, hepsini öldüreceğim” demesiyle Fırat Sert, kendini kaybetti. Sert’in eline sopayla vurarak korkutmak isteyen sopalı kişiyi Sert, tek darbeyle yere indirdi. Otomobilin bagajından ip çıkartan Sert, kişinin boğazına ip takarak mama kaplarının olduğu yere bağladı. Daha sonra çeşitli uyarılarda bulunarak bu kişiyi bölgeden uzaklaştırdı. Yaşanan anlar Sert’in evindeki güvenlik kameralarınca da saniye saniye kaydedildi. Gece gündüz demeden sokak beslemeleri yapan Sert, “Sokak hayvanlarına sahip çıkın sevap kazanın. Sokak hayvanlarına zarar verenleri gördüğünüz zaman dövün, yine sevap kazanın. Ben her ikisini de yapıyorum” dedi. (GÖKHAN DÜZYOL)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler