Takip Et

/>

SON DAKİKA

"Bu kavşağa sinyalizasyon şart"

7 Nisan 2021, Çarşamba 20:31

     


Efeler Kemer Mahallesi'nde AYKO 1. Cadde girişinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kavşakta her gün trafik kazası meydana geldiğini belirten çevre sakinleri, "Bulvarın devamında kaldırım yok. Bu kavşağa sinyalizasyon şart. Yoksa can kayıpları yaşanacak" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kaza, AYKO 1 Cadde'nin Turgut Özal Bulvarı ile Mimar Sinan Bulvarı'nın birleştiği kavşakta saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Kavşakta sola dönüş yapmaya çalışan 09 KS 959 plakalı kamyonet ile karşı yönden gelen 05 DA 436 plakalı otomobil çarpıştı. Otomobil ve kamyonette yolcu bulunmadığı belirtilirken, her iki sürücünün de yaralandığı öğrenildi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen 112 sağlık ekiplerince yaralılar hastanelere sevk edildi. Polis ekipleri de yol güvenliğini sağlayıp, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kazanın meydana geldiği kavşağa yakın bölgede ikamet eden çevre sakinleri, "Turgut Özal Bulvarı'nın devamında kaldırım yok. Bu bölgede okullar var ve yapılaşma da sürekli artıyor. Son dönemlerde bu kavşakta her gün büyüklü küçüklü kazalar meydana geliyor. Can kaybı yaşanmadan önlem alınmasını istiyoruz. Bu kavşağa sinyalizasyon şart. Yetkililer bu duruma çözüm üretmeli" diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler