Takip Et

Mehmet Anbarlı

Hiç yakışmadı sana ölüm be Mehmet Anbarlı, içine doğmuştu sanki gideceğin, uzun zamandır görüşemediğin dostlarınla görüştün. Uzun zamandır senle görüşememiştik. 28 Mart'ta karşılaştık ayak üstü görüştük. Her zamanki gibi bana kızarak o güzel diksiyonunla "hayırsız ne arıyor ne soruyorsun" diye sitem ettin. Haklıydın keşke eskisi gibi oturup doya doya muhabbet edebilseydik.

Aydınspor Kulübü Başkanı olduğum zamanlar, bana yaptığın iyilikleri hiç unutamam. Hemen hemen her akşam işlettiği Anbarlı Restoran'da Suat Deniz, Erdal, Eray, Cavit ve diğer gazeteci arkadaşlarla "Aydınspor’a nasıl para bulabiliriz" diye kafa yormanı ve bizi teşvik etmeni hiç unutamam.

Çok sevdiğin Aydınspor’a gücün yettiği kadar maddi ve çok fazla manevi desteğini unutmak mümkün değil. Aydınspor yüzünden hiç hak etmediğin borçları daha geçen ay tamamlamıştın ve tam rahat edeceğin zaman aramızdan ayrıldın. Yedirmesini, içirmesini, iyilik yapmayı çok seven Kaptan güle güle git diyemiyorum, çünkü sen benim kalbimdesin.

Ah be Mehmet Anbarlı, kaçıp gittin buralardan bize ve anılarına veda ettin. "Burada kal gitme" diyeceğimiz için, bizi üzeceğin için "Allahaısmarladık" demeden gittin. Anılar ve sevdiklerin kal diyor, ama sen çok sevdiğin Baban'a ve genç yaşta kaybettiğin Abi'ne gittin.

13 Nisan 2014, Aydınımız için unutulmayacak bir kötü ve bir de iyi gün olarak tarihe geçecek.

Sabah Aydınspor Eski Kaptanı Mehmet Anbarlı’nın ölümüyle Aydınspor Camiası'nın kalbine ateş düştü. Şampiyon olmasını çok istediği Çine Madranspor'un da öğleden sonra Bodrum'da çok önemli maçı vardı. Bodrum’da kötü haberi duyan Çine Madranspor Takımı, üzüntüyü içine atıp güçlü rakibi Bodrum’u yenerek, Mehmet Anbarlı abilerini çok güzel uğurladılar.

Aramızdan ayrılan Mehmet Anbarlı’nın çok sevdiği, ailesinden biri olarak gördüğü, kendisiyle özdeşleşen eski günlere dönmesini çok istediği gerçek Aydınsporumuz da şampiyonluğu büyük ölçüde garantilemiş ve attığı her gol Kaptanları'nın ruhuna gitmiştir. Seni çok seven ve seni gözyaşlarıyla uğurlayan Aydınspor Başkanı Aydın Çepni ve gerçek Aydınspor’un tüm ekibi şampiyonluğu ve attığı bütün golleri sana gönderiyor. Ruhun şad olsun.

***

Çine Madranspor, sezon başı Göksel Özdemir ve ekibiyle şampiyonluk yolculuğuna çıktı. Bazı zamanlar arıza olsa da, çok çabuk toparlayıp yoluna devam etti. Yolculuğunda istasyonun birinde kaptan değiştirmesine, sakatlıklar, cezalar, maddi sıkıntılara rağmen Gürkan Ferhatoğlu ve Hamdi Çam'ın kaptanlığında şampiyonluk hedefine ulaştılar. Başta Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, Kulüp Başkan Ali Örter'in büyük çabaları ve Yönetim Kurulu'nu, emeği geçen herkesi Aydınlılar olarak alkışlıyoruz. Ayrıca takımı ve taraftarları bir amigo gibi havaya sokan sporsever Mehmet Yavaşoğlu’nun ayrı bir payı vardır. 3. Lig Yolun açık olsun, Aydın’ın gururu Çine Madranspor...

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.