Takip Et

Şampiyonluk havasına girmemiz gerekiyor

İlk yarıda göreve gelen Aydın Spor 1923 kulübünün göreve geldiğinde işi çok zordu. Çünkü, karşılarında çok iyi bir takım bulmuşlardı. Başarılı olmuş bir Teknik Direktör Akif Başaran ve potasız fakat büyük taraftar desteğiyle ve ruhla oynayan futbolcu kadrosuyla karşılaşmışlardır.

Çok zor şartlarda görev yapıp ellerindeki kısıtlı imkanlarla çok başarılı transferler yapıp, iki maç yenilmezlik başarısı yakalamış. Başarılı sonuçlar almış bir takım ortaya çıkarmış yönetimden sonra göreve gelmeleri (yeni yönetim için daha büyük sorumluluk olması) büyük yükün altına girmeleriydi. Fakat yeni yönetim şu an göründüğü kadarıyla çok başarılı olmuştur.

Özellikle eksik mevkilere futbolcu alarak kadroyu da zenginleştirmişlerdir. Kendinden önceki yönetimi aratmayacak transferler yapmışlardır. Özellikle yeni transferlerden forvet Mertan, ilk yarı takımımızda olsaydı, ilk yarıyı daha iyi yerde bitirirdik.

Son aldıkları galibiyet çok önemliydi. Rakip ligin sonuncusu da olsa önemli bir maçtı. Çünkü, Tavşanlı için bu maç son şanslarıydı. Diğer taraftan bu galibiyet takımımızın şampiyonluğa hedef koymasaydı. Zor geçeceği beklenen maça kulüp başkanı ve yönetimin tam kadro maça gitmesi; ayrıca Türkiye’de bir çok kulübün imrendiği Asi Kankalar ve Aydınspor 1923 sevdalılarının Bursa’ya maça gitmeleri, futbolcular için büyük doping olmuştur. Bundan sonra hedefimizin play-offluk şampiyonluk olması gerekiyor.

Eğer hata yapılmazsa önümüzdeki haftalar oynayacağımız maçlarda ilk 5 hafta şampiyonluk hedefi olmayan takımları yenip son 8 haftaya daha avantajlı girebiliriz. Yönetim, futbolcular ve Aydınspor 1923 taraftarları, tek vücut olup şampiyonluk havasına girmemiz gerekiyor. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.