Takip Et
  • 4 Ocak 2016, Pazartesi

Teşekkür olsun

Yazmak, duygularımı sayfalara dökmek, hissettiklerimi yazı ile aktarabilmek hayatımda yer alan en keyif aldığım uğraşlardan biri. Net olarak tarih veremesem de uzun süredir kendimce karaladığım sayfalarım mevcut. Bazen şiir, bazen üç satır söz gibi bazen de daha uzun yazılar... En son, şu anda olduğu gibi okurlarla buluşan satırlarım.

Geçen yıl '5 Ocak 2015' tarihinde 'Yeni Yıl Farklı Bir Yıl Olsun' başlıklı yazım ile seslendim sizlere. Bugün '4 Ocak 2016'. Tam bir yıl oldu. Benim için gazetelerinde bir köşe ayıran gazetemin ekibine, bu yolda yürürken benden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen eşime, anneme, yazılarımı takip eden akrabalarıma, yakınlarıma, öğrencilerime, öğretmenlerime ve yazılarımı büyük bir içtenlikle okuyup paylaşan, hatta bana dönütler veren, daha fazla yazmaya heveslendiren arkadaşlarıma, dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Sizler çoğu zaman bana ışık oldunuz. Sizlerin yaşadıkları, benim yaşadıklarım bu satırlarda bütünleşti. Dile getirmeden edemeyeceğim bir önemli detay daha ' Bana bu hissetme ruhunu aşılayan canımın canı babama da kalbimin en derininden sevgilerimi gönderiyorum'. Ve bir yeni yıl mesajı ile bu haftaki yazımı sonlandırmak istiyorum. Hepimiz için 2016 yılı öncelikle sağlık, huzur getirsin. Gerçekleşmesi mümkün olan dileklerinizle birlikte bu yılın sizlere mutluluk getirmesi umuduyla...

Yeni yılınız kutlu olsun.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.