Takip Et

/>

SON DAKİKA

"Vebalden kurtulmak için adayım"

26 Ekim 2014, Pazar 15:02

     


AK Parti Aydın İl Başkanlığına aday olduğunu belirten Anavatan Partisi Aydın Eski İl Başkanları’ndan Avukat Mehmet Pala, "Vebalden kurtulmak için adayım" dedi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Gazetemizi ziyaretinde İmtiyaz Sahibimiz Mehmet Aydın ve Yazı İşleri Müdürümüz Sercan Örün'e AK Parti Aydın İl Başkanlığına aday olma nedenlerini açıklayan Pala, önümüzdeki günlerde AK Parti Genel Merkezi'ni de ziyaret ederek, parti yetkililerini adaylığı konusunda bilgilendireceğini söyledi.

“AK PARTİ'Yİ AYDIN'DA AYAĞA KALDIRACAĞIM”

Siyasi hayatını 1972 yılında Bülent Arınç'ın genel başkanı olduğu Milli Selamet Partisi’nde (MSP) Gençlik Kolları Genel Merkez yönetiminde başladığını belirten Pala, “Yıllardır Aydın siyasetinin içerisinde yer aldım. Anavatan Partisi Aydın İl Başkanlığı görevinde bulundum. 3 Kasım 2002 seçimlerinde 6. Sıradan AK Parti Aydın Milletvekili Adayı oldum. Şuanda AK Parti İl Disiplin Kurulu Üyesiyim. Bana Disiplin Kurulu üyeliği için teklif geldiğinde, siyasi tecrübemden faydalanılacak ise partiye katkı sağlamak için kabul ederim demiştim. 50 yıllık siyasi tecrübemden faydalanmak için ne arayan ne de fikrimi soran oldu. Maalesef AK Parti’nin Aydın’da geldiği durum ortada. ANAP’ta görev yaptığım dönemlerde girdiğimiz seçimlerde yedi milletvekilinin tamamını almıştık. Bir sonraki seçimde ise altı vekil ANAP’tan, bir vekil de CHP’den seçilmişti. Bir milletvekili çıkardık diye CHP’lilerin sevinçten oynadıklarını gördük. Aydın'da AK Parti'ye de eski siyasi başarılarımı yaşatmak istiyorum. AK Parti'yi Aydın'da ayağa kaldıracağım. Bu şekilde 12 yıldır içinde bulunduğum partime karşı vebalden kurtulmak için il başkanlığına aday olmaya karar verdim” dedi.

“BAŞARININ SIRRI HALKIN GÖNLÜNÜ FETHETMEK”

AK Parti’nin Aydın’da halktan kopuk olarak siyaset yapıldığını ifade eden Pala, “Ben siyasette başarıyı halkın içinde, sürekli halkla beraber olarak yakaladım. Sadece seçim dönemlerinde halka gidersen, partiye daha da zarar verirsiniz. Başarının sırrı halkın gönlünü fethetmek, onun kalbinde yer edebilmekten geçiyor. Ama son zamanlarda Aydın’da bu uygulanmıyor. Sadece masa başında ve telefon vasıtasıyla siyaset yapılıyor. Hal böyle olunca durum da ortada. Ben öncelikle parti içerisindeki kaçakları önlemek istiyorum. Eskiden siyaset yapmamı onaylamayan eşim bile, AK Parti’nin Aydın’da bana ihtiyacı olduğu fark etmiş durumda. Önümüzdeki günlerde Ankara’ya gidip adaylığım için parti yetkilileri ile görüşeceğim. Genel Merkez’den onay alabilirsem, parti binası önünde, Abide Kavşağı'nda adaylığımı açıklayacağım” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler