Takip Et

SON DAKİKA

Şampiyonluk kupasını takım arkadaşının mezarına götürdüler

29 Mart 2022, Salı 09:59

     


Şampiyon olan Pamukörensporlu futbolcular, 2 yıl önce vefat eden takım arkadaşları Burak Can’ı unutmadı. Verdikleri sözü yerine getirerek kazandıkları şampiyonluk kupasını takım arkadaşları Burak Can’ın mezarına götürdüler.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Kuyucak İlçe takımı Pamukörenspor, Süper Amatör Birinci Grup Lig şampiyonluğunu kutladı. Pamukörenspor’un şampiyonluk kutlaması, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Kuyucak İlçe Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Kuyucak Ak Parti İlçe Başkanı Ali Güçlü, Pamukörenspor Kulüp Başkanı Ali Ertürk, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Hasip Arıkan ve Kuyucak Gençlik Spor Müdürü Süleyman Bacaksız’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

“BU GÜZELLİKLERİN, BİRLİK VE BERABERLİĞİN DAİM OLMASINI DİLİYORUM”

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Pamukörenspor oyuncularına madalyalarını takmasının ardından, şampiyonluk kupasını oyunculara takdim etti. Pamukörenspor’un Play Of müsabakalarında başarılı sonuçlar elde ederek Kuyucak İlçesi’ni Bölgesel Amatör Ligde temsil etmesini dileyen Başkan Ertürk, “Kuyucak Belediyesi olarak voleybol, tenis, futbol, basketbol, güreş, hentbol, yüzme, halter ve badminton gibi birçok spor dalında yaklaşık 500 lisanlı oyuncumuz bulunmakta. Kuyucak’ta, yetenekli çocuklarımızı keşfederek İlçemize ve ülkemize daha iyi hizmet veren nesiller kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde spora, gençlerimize her branşta olduğu gibi futbolda da Kuyucak Belediyesi olarak her konuda destekliyoruz. Ve desteklemeye de devam edeceğiz. Kuyucak’ımızda tesisleşme ve birçok spor dalında gençlerimize verdiğimiz destekler sonucunda bugün Pamukörenspor futbol takımımız, başarıyı yakaladı. Centilmenlik içerisinde bir sezon geçirdiniz. Pamukören bu centilmenliğinden hiçbir zaman vazgeçmedi, şampiyonluktan da önemlisi centilmenliktir. İnşallah Play Of müsabakalarında da hedefine ulaşarak şampiyonluğunu perçinleyip İlçemizi Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil hakkını kazanır. Ben bu vesile ile Pamukörenspor antrenörlerimizi, futbolcularımızı ve kulübümüzü tebrik ediyor, spora destek veren tüm Pamukörenli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İlçemizde bu güzelliklerin, birlik ve beraberliğin daim olmasını diliyorum” dedi.

Şampiyon olan Pamukörenspor’lu futbolcular 2 yıl önce ölen takım arkadaşları Burak Can’ı unutmadı ve Şampiyonluk Kupasını mezarına götürdüler. Pamukörenspor’un sevilen futbolcularından olan ve 2 yıl önce hayatını kaybeden Burak Can Öner, unutulmadı. 5 Kasım 2021 tarihinde Pamukörenspor sosyal medya hesabından verilen söz, yerine getirildi. Pamukörenspor’un, ‘Burak Can Öner için mücadele edeceğiz’ sözü şampiyonluk kupasıyla yerine getirildi. Pamukörenspor’un şampiyonluk töreninde Burak Can Öner’in madalyası, babası Hüseyin Öner’e takdim edildi. Bu davranıştan dolayı duygulandığını belirten Öner, Pamukörenspor’u tebrik etti.

“SEN BİZİM KALBİMİZDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEKSİN”

Pamukörenspor verdiği sözü tutarak Horsunlu Mahalle Mezarlığı’na giderek kupayı Burak Can Öner’in mezarına götürdü. Futbolcular tarafından yapılan açıklamada, “Biz senin için oynadık, tüm maçlarımızda seni düşünerek oynadık ve kazanmak için mücadele ettik. Sezon boyunca oynadığımız tüm maçlarımızda verdiğimiz mücadeleyi başararak ve kazanarak sonuca ulaştık. Bu kupayı da senin için kazandık. Sen huzurlu uyu. Biz kazandığımız kupayı sana getirdik. Sana verdiğimiz sözümüzü yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Sen bizim kalbimizde yaşamaya devam edeceksin” dediler. (DUYGU DİLEK) 







 
Son Eklenen Haberler