Takip Et

SON DAKİKA

Kömürcüoğlu Grup Çine'de binlerce kişiyi iftarda buluşturdu

27 Nisan 2022, Çarşamba 23:26

     


Endüstriyel hammaddeler üretiminde Türkiye'nin önemli aktörlerinden Kömürcüoğlu Grup Ailesi, Çine’de iftar programı düzenledi. Binlerce vatandaşın katıldığı iftar programını organize eden Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu, “Pandemiden dolayı 2020 ve 2021 yıllarında bu durumdan mahrum kalmıştık. Bu Ramazan-ı Şerif ayında eşimizle, dostumuzla Soğancılar Mahallesi Şeyhler Caddesi’ndeki baba ocağımızda 5 bin kişilik misafirimizle tekrar iftar yemeğinde bir arada olmayı Allah bizlere nasip etti” dedi.

Kömürcüoğlu Grup Ailesi tarafından Soğancılar Mahallesi Çine Şeyhler Camii önünde düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Rıza Posacı, Metin Yavuz, Çine İlçe Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine İlçe Jandarma Komutanı, J.Bnb. Soydan Hekim, Çine İlçe Emniyet Müdürü Telat Afşar, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ile ilçe yönetimi, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Ülkü Ocakları Çine İlçe Başkanı Murat Çalışkan, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, kurum amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları ile 5 bin civarında vatandaş katıldı.

İftar programına katılan misafirleri Kömürcüoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ali Kömürcüoğlu, Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu ile Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Kömürcüoğlu ve ailenin diğer bireyleri karşıladı. iftar öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, ezan ile birlikte katılımcılar hep birlikte oruçlarını açtı. Çine Şehler Caddesi ile bağlı ara sokaklara kurulan 4 ayrı noktadan vatandaşlara yemek dağıtımı yapılırken, binlerce kişinin katıldığı iftarda vatandaşların aç kalmaması adına takviye ikramlara devam edildi.

“SON İFTAR ORGANİZASYONUMUZU ÇALIŞAN PERSONELLERİMİZ İLE BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Çine’de binlerce sevenlerinin katılımı ile gerçekleşen iftar programından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ve gelecek yıl daha büyük organizasyon yapmak istediklerini belirten Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu, “Pandemiden dolayı 2020 ve 2021 yıllarında bu durumdan mahrum kalmıştık. Eşimizle dostumuzla bu Ramazan-ı Şerif ayındaki iftar yemeğinde Soğancılar Mahallesi Şeyhler Caddesi’ndeki baba ocağımızda 5 bin kişilik misafirimizle tekrar Allah bizlere nasip etti. Sağ olsun vatandaşlarımız Çine’den ve yakın bölgelerden gelerek, milletvekillerimizin de eşliğinde iftar organizasyonunda bir araya geldik. Rabbim aile büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Bu işe büyük destek olan babamız Mustafa Ali Kömürcüoğlu’na ayrıca teşekkür etmek istiyorum. İnşallah 2023 yılında da bu organizasyonları daha büyük bir şekilde yapmayı rabbim bizlere nasip etsin. Bu Ramazan ayında 3 ayrı iftar sofrasında sevdiklerimizle bir arada olduk. Biz maden ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteriyoruz ve bu yıl son iftar organizasyonumuzu çalışan personellerimiz ile birlikte gerçekleştireceğiz. Bugün ve daha önce yaptığımız diğer iftar programlarımızı büyük katılımla yaptık. Bunu da sevildiğimizin bir göstergesi olarak düşünüyorum. Katılan bütün misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler