Takip Et

SON DAKİKA

Basketbol il eski temsilcisi yeniden aday

22 Kasım 2016, Salı 19:10

     


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından atama yapılacak olan Aydın Basketbol İl Temsilciliği'ne il eski temsilcisi Aydoğmuş aday oldu.

Aydın basketbol il eski temsilcisi Okan Aydoğmuş, Aydın Basketbol İl Temsilciliği'ne talip olduğunu açıkladı. Bu amaçla Aydın Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'ne başvuruda bulunan Okan Aydoğmuş, 2001-2006 döneminde yaptığı temsilcilik dönemindeki başarılı yıllarının tekrarı için yeniden göreve talip olduğunu dile getirerek, "O yıllarda Aydın'da basketbol adına güzel şeyler oluyordu. Profesyonel liglerde mücadele eden 2 takımımız vardı. Kuşadası ve Koçarlı Aykim takımları. Bölgesel ligde ise erkeklerde İncirliova, bayanlarda Tekspor takımları. 8 klasman hakemimiz vardı. Ancak şu anda 2 ya da 3 klasman hakemimiz ve 1 profesyonel takımımız var. Aydın'da mücadele eden 32 basketbol takımı vardı. Şu anda 11 takım var. Bu gerçekten üzücü. Bizden sonra Aydın'daki basketbol'da düşüş yaşandı. Buna daha fazla sessiz kalamadım ve göreve talip oldum" dedi.

GS-FB YARI FİNAL MAÇI AYDIN'DA OYNANMIŞTI

İl temsilciliği döneminde yönetim ile birlikte 2005 yılındaki Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasının Aydın'da oynanmasını sağlayan basketbol il eski temsilcisi Okan Aydoğmuş, "O dönemde başarılı bir yönetimimiz vardı. İkili ilişkiler ve hizmetlerimiz doğrultusunda Türkiye Kupası yarı final karşılaşması olan Galatasaray - Fenerbahçe maçının Aydın Atatürk Spor Salonu'nda oynanmasını sağlamıştık. Çok güzel bir atmosferdi. Tribünler yetmedi. Salon taşmıştı. Dışarıya sinevizyon sistemleri kurmuştuk. Mücadeleyi Fenerbahçe kazanmış ve finale çıkmıştı. İşte bu başarılı dönemleri yeniden yakalayacağız" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler