Takip Et

SON DAKİKA

Yenipazar’da kurşun atışları yapıldı

20 Mayıs 2022, Cuma 14:13

     


Yenipazar Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında her yıl geleneksel hale gelen kurşun atışları, iki yıl aradan sonra tekrar yapıldı.

Yenipazar Yörük Ali Efe Atış Poligonu’nda gerçekleştirilen kurşun atışlarına, protokol üyeleri de ilgi gösterdi. Koronavürüs salgınından dolayı 2 yıldır gerçekleştirilemeyen yarışlarda dereceye girenler ödüllendirildi.

Kurşun Atışları sonunda Bozdoğan’dan yarışmaya katılan Veli Çam, birinci oldu. Nazilli’den katılan yarışmacılardan Recep Doruk ikinci, Halil Bozdağ ise, yarışmanın üçüncüsü seçildi.

Yapılan müsabakalarda dereceye giren yarışmacılara, Yenipazar Avcılık ve Atıcılık Kulübü tarafından hazırlanan oğlak, havalı tüfek, kuru sıkı tabanca, av yeleği, av bıçağı, av şapkası ve kurşun Yenipazar İlçe Protokolü ve Dernek Yönetimi tarafından verildi. Müsabakalara, Yenipazar Kaymakamı Osman Kural, Belediye Başkanı Yüsran Erden, Gençlik Spor İlçe Müdürü Dursun Durmaz ilçe Jandarma Komutanı Güngör Demirtaş, İlçe Emniyet Amiri Hacı Ali Katman, Belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ile çevre ilçelerin avcı dernekleri ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Dernek Başkanı ve Yönetimi, katılan tüm konuklara yakından ilgilenirken Başkan Mehmet Sarıoğlu, uzaktan ve yakından gelerek atışlara ilgi ve alaka gösteren tüm katılımcılara teşekkür etti. (SERKAN SARAÇOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler