Takip Et

SON DAKİKA

"Merkez Yeniköyspor'u evimizde en güzel şekilde ağırlayacağız"

11 Ekim 2016, Salı 15:56

     


Geçtiğimiz hafta olaylı geçen Merkez Yeniköyspor maçından 3 puan alarak evine dönen Kuşadasıspor'da Antrenör Özer Erdem açıklamalarda bulundu. Maç sırasında çıkan olaylardan dolayı üzgün olduğunu ifade eden Erdem, çok önemli bir 3 puan elde ettiklerini belirtti.

Son maçta deplasmanda karşılaştığı Merkez Yeniköyspor'u 2-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdıran Kuşadasıspor'un Antrenörü Özer Erdem maçı değerlendirdi. Şampiyonluk yolunda önemli bir üç puan aldıklarını ifade eden Erdem, "Maç esnasında çıkan olaylardan dolayı çok üzgünüm. Ortada suçlu aramak çok anlamsız olur. Önemli olan sportmenliğe yakışmayacak hareketlerin olmamasıdır. Biz kesinlikle kimseyi suçlamıyoruz. Merkez Yeniköyspor Kuşadası'na geldiğinde onları en güzel şekilde ağırlayacağız" dedi.

"ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ÖNEMLİ BİR MAÇ"

Takımın her geçen gün biraz daha oturduğunu ve sıkıntıların ortadan kalktığını vurgulayan Antrenör Erdem, "Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan bir takımız. Amacımız iyi futbol oynayarak aldığımız üç puanlarla taraftarlarımızı mutlu etmek. İlk maçımızla birlikte taraftar desteğini hissetmeye başladık. Sezon sonunda şampiyonluğu taraftarımıza hediye etmek istiyoruz" diye konuştu. (MEHMET ÇALIK)







 
Son Eklenen Haberler