Takip Et

/>

SON DAKİKA

2021 Tüm Emekli-Sen Söke'de örgütlendi

10 Mart 2022, Perşembe 11:45

     


2021 Tüm Emekli-Sen Söke'de örgütlenerek bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Emeklilere insanca ve onurlu bir yaşam için toplu sözleşmeli sendika hakkı talebiyle 2017 yılında Tüm Emekliler Sendikası adıyla kurulduktan sonra hakkında açılan kapatma davası sonucunda mahkeme tarafından kapatılmasına ve faaliyetlerinin durdurulmasına karar verilen Tüm Emekli-Sen'in yeniden kurulmasının ardından yurt genelinde örgütlenme çalışmaları hızlandı.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında kuruluşunu tamamlayan 2021 Tüm Emekli-Sen, Söke'de kısa sürede üye sayısını 100’ün üzerine çıkardı. Arife Çevik, Nejla Baştuğ, Huriye Salman, Pakize Yanıkoğlu, Hüdai Yücesoy, Celal Gümüş ve Murat Atar’dan oluşan kurucu yönetim kurulu, Söke'de örgütlenme çalışmalarını hızlandırdı.

Sendikanın Söke İlçe Temsilcilik bürosunun açılışı Yağcılar Pasajın üçüncü katında düzenlenen sade törenle gerçekleşti. CHP İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri, Alevi Kültür Derneği Başkanı Şevki Kaya, ÇYDD Başkanı Necdet Aygün'ün yanı sıra emeklilerin katıldığı büronun açılışında konuşan kurucu yönetim kurulu üyesi Arife Çevik, katılımcılara teşekkür etti. Çevik, hedeflerinin örgütlenme çalışmalarına daha da hız vererek, yapılacak olan genel kurul sonrası şube olarak hizmet vermek olduğunu söyledi. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler