Takip Et

SON DAKİKA

Eşin Group Sökespor sahaya indi

9 Ağustos 2022, Salı 12:10

     


Bölgesel Amatör Lig Aydın temsilcilerinden Eşin Group Sökespor, 2022-2023 Futbol Sezonu hazırlıklarına, Söke Şehir Stadında kesilen kurbanın arından başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Eşin Group Sökespor, yeni sezon için sahaya şampiyonluk parolası ile indi. Sezonun ilk gün çalışma heyecanına Eşin Group Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Eşin, Sökespor Kulüp Başkanı Tamer Makaraç, yönetim kurulu üyeleri de ortak oldu.

Yeni sezonu Antrenör Mustafa Şen, Yardımcı Antrenör Ümit Yavuz, Mehmet Polaterce ve Ayhan Öztunç’dan oluşan teknik kadro ve 23 futbolcunun katılımı ile açan kırmızı lacivertliler, kesilen kurbanın ardından yeni sezonun hazırlıklarına başladı.

Antrenör Mustafa Şen’nin futbolcularla yaptığı tanışma konuşmasının ardından Kulüp Başkanı Tamer Makaraç ve iş insanı Rıdvan Eşin de futbolculara yeni sezonda başarı dileklerinde bulundu.

Kulüp Başkanı Tamer Makaraç geçtiğimiz sezonlarda yaşanılan şansızlıkları bu sezon yaşanmayacağına inandığını söyleyerek, ”Biz yönetim olarak teknik kadromuza ve sizlere güveniyor, şampiyonluk sevinci yaşayacağımıza da inanıyoruz. Hatasız, kazasız, sakatlıklardan uzak bir sezon geçirmenizi diliyoruz” dedi.

Eşin Group Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Rıdvan Eşin de her zaman yönetimin yanında olacağını söyleyerek, ”Sökespor geçen sezon bizlere çok güzel heyecan yaşattı. Bu heyecanımız yarım kalmıştı. İnşallah bu sezon bu heyecanımızı yine yaşayarak şampiyonluk sevinci yaşayacağız. Şampiyonluk için inşallah o sene bu sene olacak” diye konuştu.

Sökespor’un bu transfer döneminde kadrosunu yapılan transferlerle daha da güçlendirdiğini sözlerine ekleyen Eşin, Sökespor kadrosunda yer alan futbolcuların daha üst liglerde rahatlıkla mücadele edecek güçte olduklarını dile getirdi. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler