Takip Et

SON DAKİKA

“Nazilli halkı bizimle kazanacak”

29 Mart 2024, Cuma 10:04

     


Gazeteci Emin Aydın’ın hazırlayıp sunduğu tvDEN’de yayınlanan “Baş Başa” programına konuk olarak İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Cüneyt Korkmaz katıldı.

Korkmaz seçim çalışmalarında halkın kendilerine çok fazla ilgi gösterdiğini belirterek “Adaylık sürecinde çalışmalara geç başladık ama hızlı başladık. Nazilli halkının içerisinde uzun zamandan beri bulunmuş olmamız, Nazilli’de bir esnaf olmamız, Nazilli’de Ticaret Odası, Spor Kulübü gibi böyle sosyal faaliyetlerin içinde olmamız, Nazilli halkıyla aynı sokakta, aynı kahvede, halkın içerisinde olmamızdan kaynaklanan halkın bizi bir sahiplenme ‘bizden biri, içimizden biri’ diye bize sarılması ve yakın bir ilgisi var. Bu da tabii ki bizi çok mutlu ediyor” dedi.

40 gündür saha çalışmalarında olduklarına işaret eden Korkmaz, “40 günden beri hakkımda olumsuz bir tek haber yok. Bakıyorum gündemde işte CHP adayının yaptıkları, AK Parti adayının yaptıkları, yani olumsuz olayımız olmadığı için medyada da yer almıyoruz. Bu da benim için sevindirici bir olay. Benim için diyebilecekleri, medyanın bana söyleyebileceği yazabileceği bir şey olmamış bugüne kadar, böyle bir fırsat vermemişim. Bu da benim için çok sevindirici” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler