Takip Et

SON DAKİKA

Atay’dan Yılmazköy’e miting gibi ziyaret

28 Mart 2024, Perşembe 16:18

     


Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, seçim çalışmaları kapsamında gittiği mahallelerde coşkulu bir kalabalıkla karşılanmaya devam ediyor. Başkan Atay’ın kahvehane buluşmaları sokaklara taşıp, mitinge dönüşüyor.

Gece gündüz demeden Efeler halkıyla kucaklaşmaya devam eden Başkan Atay’ın son durağı Yılmazköy Mahallesi oldu. Yılmazköy mahalle sakinlerinin meşalelerle çok büyük bir sevgi gösterisiyle karşıladığı Başkan Atay, görev süresi boyunca hayata geçirdiği hizmetlerinden ve gelecek dönem projelerinden bahsetti.

Yılmazköylülerin “Başkan Atay ile Aynen Devam” sloganları ve alkışlarla kendisini desteklediği buluşmada Başkan Atay, “Beni hiçbir zaman yalnız bırakmadınız çok teşekkür ederim. Biz her şeyimizi Cumhuriyet'e ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyuz. Ben Cumhuriyet sayesinde okudum, Cumhuriyet sayesinde 3 dönem milletvekilliği, 1 dönem belediye başkanı oldum. Cumhuriyet’e olan borcumu ödemek için bir dönem daha belediye başkanlığına adayım. Bu dönem olduğu gibi desteklerinizle yeni dönemde de bölgemizin en çok hizmet eden belediyesi olacağız” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler