Takip Et

SON DAKİKA

MHP Karacasu'da yeni yönetimle harekete geçti

25 Ekim 2016, Salı 14:06

     


Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Karacasu İlçe Başkanlığı'na atanan Gökhan Kurt, Ülkü Ocakları’nda düzenlediği basın toplantısında 15 kişiden oluşan yönetim kurulunu tanıttı. Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye olan bağlılıklarını dile getiren Kurt, “Sayın Genel Başkanımız Bahçeli her ne karar almışsa her defasında bir haklı sebebinin olduğunu gördük. Aldığı her türlü kararın arkasındayız. Karacasu’da bundan böyle milliyetçi hareketin sesini duyuracağız” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

MHP İlçe Başkanı Gökhan Kurt, önceki ilçe başkanı Mustafa Gökçe ile el sıkışıp görevi devraldı. Kurt, partiye yaptığı hizmetlerden ötürü kendisinden önceki başkan ve yönetime teşekkür etti. MHP’yi Karacasu’da en iyi şekilde, en iyi yerlere getirmek için hep birlikte mücadele vereceklerini kaydeden Kurt, “Elimizi taşın altına koyduk. Gereken mücadeleyi vereceğiz. Yönetimdeki arkadaşlarla birlikte partiyi daha iyi yerlere taşıyacağız. Karacasu’da milliyetçi hareketin bundan sonra sesini duyuracağız” dedi.

HER ZAMAN YARIŞTA VARIZ

Yönetim kurulu üyesi Zeki İnal, 'Parti içinde kırgınlıklar, dargınlıklar var' şeklindeki iddiaların diğer partiler tarafından dillendirildiğini, gerçekte kırgınlık, dargınlık olmadığını söyledi. MHP’yi karıştırmak, yıpratmak isteyenlerin olduğunu, buna pirim vermeyeceklerini, “Karacasu’da Belediye Başkan adayı çıkaramazlar” şeklinde dedikoduları boşa çıkaracaklarını İnal, “Zamanı gelince Karacasu’da en güzel adayı çıkarırız. Yerel seçimlerde MHP ikinci parti oldu. AK Parti de CHP de belediye başkanlığını alması için MHP’yi sindirmesi lazım. Her iki partide MHP’ye oynuyor. Her zaman yarışta varız ve belediyeyi alacağız. Bundan sonra kimseye prim vermeyeceğiz. Aramızda kırgınlık, dargınlık yok” diye konuştu.

BAŞKANLIK SİSTEMİNE KARŞIYIZ

Devlet Bahçeli’nin başkanlık sistemini gündeme taşıdığı için tabandan tepki aldığı şeklindeki iddiaları yorumlayan İnal, “Sayın Genel başkanımızın söylediği sözlerin sonunda gerçek olduğu ortaya çıkmıştır. Genel başkanıza güveniyoruz ve arkasındayız. Genel başkanımız başkanlık sistemine ‘Hayır diyoruz’ dedi. Biz de karşıyız elbette. Niye öne çıkardı bunu. Bunu genel başkanımız daha iyi biliyor. Ne söylediyse doğruyu biliyor ve söyledikleri hep doğru çıkıyor” dedi.

Gökhan Kurt başkanlığındaki 15 kişiden oluşan yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Tolga Kaya, Zeki İnal, Adem Akkın, Mustafa Koruk, Murat Uysal, Mehmet Gümüş, Mehmet Odabaşı, Aydın Turan, Semih Şavk, Ferit Telli, Hüseyin Dere, Servet Sayal, Ali Durmaz, Levent Alaca. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler