Takip Et

SON DAKİKA

Koç, Güler için destek istedi

13 Şubat 2019, Çarşamba 14:43

     


AK Parti 22. ve 23. Dönem Aydın Milletvekili ve 59. Hükümet'in Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, memleketi Köşk’te partisinin adayı Nuri Güler için destek istedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Aydınlı eski Bakan Atilla Koç, Köşk’te düzenlenen toplantıda memleketlilerine hitap etti. Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu, MHP İlçe Başkanı Levent Güler, AK Parti Köşk Belediye Başkan Adayı Nuri Güler ve çok sayıda AK Partili ve MHP’li vatandaş katıldı.

Yapılacak olan 31 Mart seçimleri öncesinde Aydın’da çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Atilla Koç, Cumhur İttifakı’nın Köşk’te ve Aydın’da oyunu artırması gerektiğini her zamanki gibi esprili tavrıyla anlattı. Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Nuri Güler’in aday gösterilmesinin kırgınlığa neden olmaması gerektiğini vurgulayan Koç, “Bundan sonra Köşk Belediyesi’nde AK Parti bayrağını Nuri Güler kardeşim taşıyacak. Biz sürekliliği isteyen insanlarız. Kendimiz için bir beklentimiz olmadı da, olamaz da. Ben bugüne kadar kaymakam oldum, emniyet müdürü oldum, vali oldum, müsteşar oldum, bakan oldum. Ben Allah’tan başka ne isteyeyim. Allah bir denge kurmuş, gereğinden fazla yediğin zaman size bir şeker hastalığı veriyor ve o zaman hiç yiyemiyorsun. O zaman dağıt kardeşim. Aç insanın zihnine, imanına, cinsine, ırkına bakılmaz. Aç insanı doyuracaksın.” dedi.

“BELEDİYE REİSİ İMAR PLANLARINDAN RANT KIVIRAN ADAM DEĞİLDİR”
Yerel seçimlerde oy oranını artırmak için önerilerini kendi üslubu ve esprili diliyle anlatan Koç, “Belediye reisi şehri emindir. Yoksa imar planlarından rant kıvıran adam değildir. Çevrenizi daha da genişletin ve o çevrenizin genişliğiyle bu sefer Aydın’daki darıların kozaklarını değil, kendi danelerine de faydası olsun. Bizim zeytin tanemiz çok ama randıman düşük, dörtte biri hiç bulmadık. Hep 5’te, 6’da bir verim alıyoruz. Artık soğuk sıkım bir asidin altında zeytinyağı üretelim. Bunu inşallah MHP ve AK Parti fabrikasında üreteceğiz. Fazla laf aptala söylenir, sizler aptal insanlar değilsiniz. Hepimiz bir yerlere gideceğiz seçim çalışması için. Ben mart başından itibaren artık buralardayım. Olmayan ufak tefek kırgınlıkları halletmiş oluruz. Biz aydınlık bir Aydın istiyoruz. Özümüz Aydın'sa, şimdiden gözümüz aydın. Allah hepimizi muvaffak etsin” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler