Takip Et

SON DAKİKA

"Bozdoğan'ı AK Belediyeler arasına katmaya kararlıyız"

13 Ocak 2018, Cumartesi 16:45

     


AK Parti Bozdoğan İlçe Kongresi’nde konuşan Milletvekili Mustafa Savaş, “Büyükşehir konusu üzerinde artık konuşmak bile istiyorum çünkü gerçekler zaten ortada... Ama bu dönemde Bozdoğan'ı AK Belediyeler arasına katmaya kararlıyız" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın ilçe kongreleri bugün Bozdoğan ile başladı. Bozdoğan Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Abdurrahman Öz ile Mehmet Erdem, AK Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, AK Parti Bozdoğan İlçe Başkanı Kemal Bozoğlu ile diğer AK Parti ilçe başkanları, Bozdoğan Ziraat Odası Başkanı Galip Özel ve partililer katıldı. Divan Başkanlığını AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz'ün yaptığı ve partililerin büyük ilgi gösterdiği ilçe kongresinde mevcut Başkan Kemal Bozoğlu tek liste halinde yapılan seçimlerde yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Kongrede konuşan İlçe Başkanı Kemal Bozoğlu, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na hedef alan Başkan Bozoğlu, "Bozdoğan'a milyonlarca liralık yatırım yaptık diyor Başkan hanım. Sen bu söylediğin milyon liralık yatırımları Bozdoğan'a harcadın da, biz Bozdoğanlıların bundan niye haberi yok acaba?" diye sordu.

 

"HEPİMİZİN BOYNUNUN BORCUDUR"

AK Parti Aydın Milletvekili ve Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Mustafa Savaş ise Ana Muhalefet Partisine yönelik eleştirilerde bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yaptığı tek işin halka yalan söylemek ve yalan üretmek olduğunu belirten Savaş, "Aydın'ı hak ettiği yere getirmek bizim hepimizin boynunun borcudur. Hizmetle beraber vatandaşımızın da gönlüne dokunduğumuzda, el ele verdiğimizde başarı zaten gelmiş olur. Bunun için tüm AK Partililer ve teşkilatlar olarak ayakkabılarımız eskiyince kadar çalışacağız. 2019'da AK Parti Aydın'da hak ettiği başarıyı kazanacaktır. Büyükşehir konusu üzerinde artık konuşmak bile istiyorum çünkü gerçekler zaten ortada. Ama bu dönemde Bozdoğan'ı AK Belediyeler arasına katmaya kararlıyız" diye konuştu.

 

AK Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, önümüzdeki yerel seçimlerde Bozdoğan'da bu sefer şeytanın bacağını kıracaklarını ve Büyükşehir ile birlikte Bozdoğan'ı da kazanacaklarını söyledi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler