Takip Et

SON DAKİKA

“MHP ile Aydın’da omuz omuza çalışmaya hazırız”

6 Ocak 2017, Cuma 09:31

     


AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin TBMM’de ve referandumda ‘Evet’ oyu vereceğini açıklamasının ardından, MHP Aydın İl Teşkilatı ile birlikte sahada ‘Evet’ oyu için omuz omuza çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ve MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan’ın da ‘Evet’ oyu için MHP lideri Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedef doğrultusunda teşkilatlar olarak üzerine düşeceklerini yapacaklarını açıklamasının ardından konuşan AK Parti’li Özmen, “Bir elin nesi var, iki elin sesi var. MHP’nin de sürece Aydın’da bu yönde destek vermesi, il genelindeki ‘Evet’ oylarının artışına doğrudan katkı sağlayacaktır” dedi.

“AMAÇ MEMLEKETİN DİRLİĞİ VE BİRLİĞİDİR”

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ile iyi ilişkiler içerisinde olduklarını ve sahada referandumla ilgili olarak yüksek oranda ‘Evet’ oyu alınabilmesi için birlikte hareket etmeye de hazır olduklarını söyleyen AK Parti’li Özmen, “Referandumdan ‘Evet’ oyu çıkmasıyla birlikte memleketimizin selameti açısından MHP’li kardeşlerimizle omuz omuza çalışmaya hazırız. Hedefi en yüksek oranda tutarak Aydın’ın, anayasa değişikliği referandumuna yüksek düzeyde bir oyla destek vereceğine inanıyoruz. MHP’nin desteği Aydın’da referandumda alınacak 'Evet' oylarını doğrudan doğruya artıracaktır. Ben, yüksek oranda ‘Evet’ oyu çıkması için sürece destek vereceklerini açıklayan MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ve MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan kardeşime teşekkür ediyorum. Burada amaç, iki ayrı siyasi parti olmamıza rağmen memleketimizin dirliği ve birliğidir” diye konuştu. (MURAT TAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler