Takip Et

SON DAKİKA

Anjiyo Merkezi 400 bin kişiye hizmet verecek

20 Aralık 2021, Pazartesi 10:21

     


Nazilli Devlet Hastanesinde, Nazilli ilçesi başta olmak üzere çevre ilçeler ve kırsal mahalleleri ile birlikte 400 bin kişiye sağlık hizmeti verecek olan Anjiyo Merkezi’nin yapım inşaatına başlandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli Devlet Hastanesi’nde hayırsever vatandaşların ve kurumların bağış ve katkıları ile hizmet kalitesi her geçen gün artıyor. Nazilli ve çevre ilçelerindeki vatandaşlara sağlık hizmeti veren hastaneye bağışlar sayesinde yeni birimler ve son sistem cihazlar kazandırılmaya da devam ediliyor.

“TÜM HAYIRSEVERLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Hastanedeki çalışmaları yerinde takip eden Nazilli Devlet Hastanesi Başhekim Uzm. Dr. Engin Tetik, “Nazilli Devlet Hastanemizde Anjiyo laboratuvarı ve KVC yoğun bakım yapım işine başlandı. En kısa zaman içerisinde süreci tamamlayıp bölgeye anjiyo hizmeti vermek en önemli amacımız. Bütçesi hayırseverler tarafından desteklenen 13 milyon 800 bin liralık bu hizmet için, tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Desteklerinden ötürü başta Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca olmak üzere Milletvekilimiz Bekir Kuvvet Erim’e, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman Açıkgöz’e ve tüm devlet büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

“BU ÜNİTEMİZ BÖLGE SAĞLIĞINA BÜYÜK HİZMET SAĞLAYACAK”

Anjiyo Laboratuvarı ve KVC Yoğun Bakım Ünitesi’nin de Şubat 2022’de faaliyete geçeceğini de belirten Başhekim Uzm. Dr. Engin Tetik, “2013 yılından bu yana Nazilli Devlet Hastanemiz şu andaki yeni binasında ilçemiz başta olmak üzere bölgemizdeki 6 ilçemiz ve kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımıza sağlık hizmeti vermektedir. Hastanemizde geçen yıl yapılan bağışlarla beraber yaklaşık 81 yoğun bakım yatağımız mevcuttur. Anjiyo ünitemizin kurulum çalışmalarının tamamlanmasının ardından kalp damar cerrahisi, kardiyoloji ve nitelikli personel atamaları sonrasında Hastanemiz bünyesinde yani bölgemizde bir anjiyo merkezi kurulmuş olacak. 160 bin 877 olan ilçe nüfusu ile birlikte çevre ilçelerimiz ve kırsal mahallelerimiz ile birlikte toplam 400 bin vatandaşımıza sağlık hizmet vereceğiz. Hastanemiz bünyesinde kurulacak olan bu ünitemiz bölge sağlığına büyük hizmet sağlayacak. Biz bu konuda çok mutluyuz ve emeği geçen devlet büyüklerimize ve çok değerli bağışçılarımıza çok teşekkür ediyoruz. Nazilli için hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler