Takip Et

SON DAKİKA

Öğretmenler gününü öğrencileriyle kutladılar

22 Kasım 2015, Pazar 17:22

     


Gönül Özgün Etüt Eğitim Merkezi öğretmenleri, Öğretmenler Günü'nü öğrencileriyle birlikte kutladı. Etüt Merkezi öğretmenleri ve öğrencileri öğretmenler günü dolayısıyla bir araya gelerek, sınavlar öncesi stres attı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Efeler'de bulunan Gönül Özgün Etüt Eğitim Merkezi öğretmenleri ve öğrencileri, Öğretmenler Günü dolayısıyla Efeler'deki Öküz kafeteryada bir araya geldi. Hem Öğretmenler Günü'nü kutlamak hem de TEOG sınavı öncesinde stres atmak için bir araya gelen öğretmen ve öğrenciler, akşam yemeğinin ardından canlı müzik eşliğinde Öğretmenler Günü’nü kutlayıp, stres attılar. Şarkılara eşlik eden öğretmen ve öğrenciler, gecenin tadını çıkardılar.

Gönül Özgün Etüt Eğitim Merkezi Kurucu Müdürü Gönül Özgün, Öğretmenler Günü dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Öğrenemeyen çocuk yoktur, uygun öğretim metodu uygulanmamış çocuk vardır ilkesiyle yola çıktık. Aydın'da ilk etüt eğitim merkezi açmanın vermiş olduğu gururu yaşıyorum. Öğretmen olmak zorlu bir yolculuğa çıkmak gibidir, sabır, direnç ve disiplinli bir yaşam gerektirir. Çünkü çıktığımız bu yolda rastladığımız insanların hayatlarını değiştirip derin izler bırakırız. Bunun sorumluluğu ağırdır. Amacımız, donanımlı, kendine güvenen ve her yönüyle gelişmiş bir nesil yetiştirmek. Bizim en büyük kazancımız geleceğimizdir, geleceğimiz de çocuklarımızdır. Öğrenmek dünyanın en güzel işiyse ve öğrenince çıkıyorsa tüm karanlıklar aydınlığa, avuç mu yeter öğretmenleri alkışlamaya. Eğitime öğretime hizmet veren tüm öğretmen arkadaşlarımın Öğretmenler Günü’nü kutlayıp şükranlarımı sunuyorum." (MEHMET ÇALIK)







 
Son Eklenen Haberler