Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'da önemli kararlar alındı

31 Mart 2020, Salı 20:05

     


Aydın İl Umimi Hıfzıssıhha Meclisi, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda toplandı. Toplantıda koronavirüs tedbirleri kapsamında çeşitli kararlar alındı. Aydın Tarım İl Müdürlüğü'nün tarımsal faaliyetleri ile ilgili teklifleri ve tarım çalışanlarının korunmasıyla ilgili tedbirler açıklandı.

Aydın'da mevsimlik ve daimi tarımsal işçilerinin açık ve kapalı alanlardaki çalışmaları esnasında ve diğer ortak alanlarda, aralarındaki sosyal mesafenin korunması hususunun ve temizlik malzemelerinin işveren tarafından koordine edilmesine, işçilerin bir araya geldiği çay ocağı, yemekhane gibi toplu alanların kapatılmasına ve tek kullanımlık servis malzemelerinin kullanılmasına karar verildi.

Öte yandan Aydın'da üretici olan 65 yaş üzeri veya kronik rahatsızlığı bulunan çiftçilerin, bireysel tarımsal faaliyetler kapsamında üretimlerinin aksamaması için bağlı oldukları muhtarın bilgisi dahilinde tarımsal faaliyetlerine devam etmesi kararlaştırıldı. Alınan kararlara uymayanlar da cezalandırılacak. (ARİF YILMAZOĞLU)
ÇOK OKUNAN HABERLER
Bugün kaç vatandaşımızı virüsten kaybettik?​
CHP'li o isim de koronavirüse kapıldı
Vali Bilgin'in 'koronavirüs' testi pozitif çıktı
Aydın'da o yol trafiğe kapatıldı
Aydın'da silahlı yaralama
Aydın’da koronavirüs can aldı
TBMM doktorunun testi pozitif çıktı







 
Son Eklenen Haberler