Takip Et

/>

SON DAKİKA

Töz, "Değişim ve yenilik isteyen esnaf için yola çıktım"

28 Şubat 2018, Çarşamba 14:46

     


Karacasu’nun tanınmış esnaflarından, merhum Belediye eski Başkanı Halil Töz’ün oğlu evli ve ikiz çocuk babası 33 yaşındaki Sefa Töz, 17 Mart’ta yapılacak Karacasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına adaylığını açıkladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Karacasu’da 3 dönemdir başkanlık yapan Abdullah Gölcük’e rakip çıkan Sefa Töz, yenilik ve değişim isteyen esnaftan gelen talep üzerine bu yola çıktığını belirterek, “Bizler esnafımızın yanında sorun odaklı değil çözüm odaklı şeffaf bir yönetim anlayışıyla bu kutsal yola adım attık” dedi.

 

Karacasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 17 Mart’ta yapılacak Olağan Genel Kurulu seçimlerine adaylığını açıklayan Karacasu’nun tanımış esnaflarından Sefa Töz, yenilik ve değişim sloganıyla yola çıktıklarını söyledi. Facebook sosyal medya hesabı üzerinden mini bir anket yapan Töz, yüzde 61 oy desteğine ulaşırken, mevcut başkan Abdullah Gölcük yüzde 31'de kaldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odasına aday olduğunu belirten Töz, “Üyelerimizin hem sorunlarını hem de beklentilerini çok iyi analiz ederek bunu en iyi şekilde gerçekleştirecek birbirinden değerli yönetim kurulu arkadaşlarımla beklentileri en iyi şekilde karşılamak için bu kutsal yola adım attık” dedi.

 

"DAHA İYİ HİZMET SUNMAK İÇİN ODAYA TALİBİZ"

Töz, esnafın yanında sorun odaklı değil çözüm odaklı şeffaf bir yönetim anlayışıyla çıktıkları bu kutsal yolda her zaman esnafın yanında olacaklarını ifade etti. Töz, “Zor ekonomik koşullarda ekmeğini kazanmak için mücadele eden değerli oda üyelerinin özellikle mesleklerini icra ederken gerek odamız ile ilgili gerekse kamu kurum ve kuruluşları ile ilgili konularda her zaman yanlarında onlara destek olarak en iyi hizmeti sunmak için bu göreve talibiz. 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar kanununda verilen yetkiler doğrultusunda değerli üyelerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışacağız. Yenilik ve değişim sloganıyla geliyoruz. İyi olan kazansın” diye konuştu. (GÜLAY ÖZTEKİN)







 
Son Eklenen Haberler