Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli'de yol çalışmaları aralıksız sürüyor

23 Kasım 2016, Çarşamba 18:37

     


Nazilli Belediyesi'nce sürdürülen yeni yolların açılması çalışmaları kapsamında Yıldıztepe Mahallesi'nde açılan iki yeni yolda parke taşlarının döşenmesine başlandı.

Nazilli Belediyesi, Yıldıztepe Mahallesi’nde iki yeni yol açtı. Yıldıztepe Mahallesi Muammer Hastepe Caddesi üzerindeki yer alan Zafer İlköğretim Okulu batı kısmında açılan iki yeni yolda önce Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince tesviye yapıldı.

Birbirine bağlantılı şekilde oluşturulan 170 metre uzunluğunda, 12 metre genişliğindeki 1459 Sokak ile 69 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğindeki 1462 Sokaklar, Muammer Hastepe Caddesi'ne çıkıyor.

Planlı, projeli şekilde açılan iki yolun, iş makineleri ile tesviye ve stabilize çalışmaları tamamlandıktan sonra bordürleri döşendi ve yolların kilitli parke döşeme çalışmalarına başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Nazilli Belediyesi olarak yeni yol açma ve mevcut yolları yenileme çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Yeni açtığımız yollar, oluşturulan yerleşim alanlarına göre ayarlanarak planlı ve projeli şekilde yapılıyor. Kanuni istimlakların da uygulanmasından sonra belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü'nce yollar düzenleniyor. Vatandaşlarımızın da istek ve taleplerine göre gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile Nazillimiz düzgün, sağlam ve daha ferah yollara kavuşuyor” dedi. (HABER MERKEZİ) 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler