Takip Et

SON DAKİKA

Ankara’daki Aydınlı öğrencilere Aydınlı işletmeciden iftar yemeği

21 Nisan 2022, Perşembe 18:45

     


Ankara’da eğitim gören Aydınlı öğrenciler, Aydınlı Semra ve Ümit Aydın’ın işletmeciliğini yaptığı Farm Burger işletmesinde iftar yaptı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ankara Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği öncülüğünde, Farm Burger Çukurambar Şubesinde gerçekleşen iftar programına, Dernek Başkanı Halil Apaydın, dernek yöneticileri ve yaklaşık 50 öğrenci katıldı.

“HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ VE BEREKETLİ BOL KAZANÇLAR DİLİYORUZ”

Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği olarak her yıl üniversite öğrencilerine yönelik Öğrenci İftarını, Aydınlı işletmeciler Semra ve Ümit Aydın’a ait Farm Burger Çukurambar Şubesi’nde gerçekleştirdiklerini belirten Dernek Başkanı Halil Apaydın, “İftarda öğrencilerimizle birlikte olmaktan mutlu olduk. Geçmiş yılarda öğrenci iftarlarını dernek ortamında gerçekleştirmekteydik. Bu yıl hemşehrimiz Ümit ve Semra Aydın çiftinin iftar verme teklifini kabul ederek iftarımızı Farm Burger’de gerçekleştirdik. Bizlere bu imkanı vermesinden dolayı hemşehrilerimiz Ümit ve Semra Aydın çiftine teşekkür ediyoruz ve bereketli bol kazançlar diliyoruz” diye konuştu.

“BU ETKİNLİĞE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILMASINI RİCA EDİYORUZ”

Başkan Apaydın, pandemi nedeniyle 2 yıldır fazla etkinlik yapamadıklarını belirterek, “Normalleşme sürecine bağlı olarak bundan sonra etkinliklerimizi geniş katılımlı gerçekleştirmek istiyoruz. Pazar günü öğrencilerimizin kendi aralarında kişisel gelişimlerini sağlamak için oluşturduğumuz ‘Aydın Gelecek Akademisi’ adı altında ‘Aydınlanıyorum’ semineri gerçekleştireceğiz. Bu etkinliğe öğrencilerimizin katılmasını rica ediyoruz” dedi.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ VE ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLABİLİRİZ”

Aydınlı işletme sahibi Ümit Aydın, böyle bir organizasyonu uzun süredir yapmak ve Ankara’da bulunan hamşehrileri ile kaynaşmak istediklerini belirterek, “Bugün Aydınlılar Derneği yöneticilerimiz ile siz öğrenci kardeşlerimizi ağırlamaktan çok mutlu olduk. Uzun zamandır bunu gerçekleştirmek istiyorduk, ancak bugüne kısmet oldu. Farm Burger olarak Çebeci, Eryaman ve Çukurambar olmak üzere Ankara’da üç şubemiz ile hizmet veriyoruz. Siz öğrenciler ile tüm hemşehrilerimizi ağırlamaktan onur duyuyoruz. Burada gurbette olan siz öğrencilerimizin her zaman yanınızdayız ve elimizden geldiğince yardımcı olabiliriz” ifadelerine yer verdi.

Öğrenci İftarı, saat 21:00‘de öğrencilerin dağılması ile sona erdi. Dernek Başkanı Halil Apaydın, Aydınlı öğrenciler ile Aydınlı işletmeciler Semra ve Ümit Aydın hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. (NİSA KIZILKAYA)







 
Son Eklenen Haberler