Takip Et
  • 20 Nisan 2017, Perşembe 10:43

Genç aşçılar, hünerlerini sergiledi

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri, 15-22 Nisan arasında kutlanan Turizm Haftası kapsamında hünerlerini sergiledi. Didim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri, ... haberin devamı için tıklayın

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası kapsamında hünerlerini yaptıklarını yemeklerle sergiledi.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası kapsamında hünerlerini yaptıklarını yemeklerle sergiledi.