Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'da yük treni raydan çıktı, seferler iptal edildi

19 Nisan 2018, Perşembe 11:47

     


Aydın Tren Garı’ndan Denizli istikametine doğru yola çıkan yük trenini kısa bir süre ilerledikten sonra raydan çıktı. Kazada yaralanan olmadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Devlet Demiryollarına ait yük treni 02.30 sıralarında Aydın Garı’ndan hareket etmesinin ardından bilinmeyen bir nedenle raydan çıktı.

 

İş makinesiyle gelen ekipler, vagonu raya alma çalışmalarına başladı. Yaklaşık 10 saattir yük trenini kurtarma çalışmaları devam ediyor. Yaşanan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazanın teknik bir arızadan mı kaynaklandığı, yoksa demiryolu makasçısının ihmali mi olduğu yapılacak soruşturma sonrası belli olacak.

 

Kaza nedeniyle geceden bu yana İzmir-Denizli arasındaki tren seferleri iptal edildi. İptal seferler nedeniyle yolcuların mağdur olmaması için otobüslerle taşındı.

 

“SEFERLERİN NE ZAMAN BAŞLAYACAĞINI BİLMİYORUZ”

Nazilli’ye gitmek için tren garında bekleyen yolculardan Yavuz Akay, “Biletimizi dün almıştık. Sabah geldik tren kaza yapmış. Seferler iptal olmuş. Bizde yapılması için bekliyoruz. Ancak bize şu ana kadar hiçbir yetkili seferlerin ne zaman başlayacağı konusunda bilgi vermedi” dedi.

 

Öte yandan Nazilli- Efeler arası sefer yapan yolcu minibüsleri artırıldı. (HAKAN AKIN)

Aydın'da tren seferleri iptal edildi


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler