Takip Et

SON DAKİKA

Kadın Dinlenme Evi yoğun ilgi görüyor

14 Ocak 2019, Pazartesi 19:32

     


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun 31 Aralık'ta Koçarlı'da açılışını yaptığı Kadın Dinlenme Evi yoğun ilgi görüyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Koçarlı Belediye'sinin işletmesini yaptığı Kadın Dinlenme Evi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Belediye çalışanı Naciye Tosun, "özellikle pazartesi günleri Koçarlı'nın pazarı olması sebebiyle ekstra yoğunluk" olduğunu söyledikten sonra "pazara gelen kadınların sıcak bir ev ortamında dinlenme fırsatı" bulduklarını söyledi. Sözlerine, erkeklerin eşlerini, çocuklarını dinlenme evine kendilerinin bıraktığını söyleyerek son verdi.

Bebek bakım odasının da bulunduğu Kadın Dinlenme Evi'nin annelerin bebeklerini sıcak bir ortamda emzirmelerine ve uyutmalarına da vesile olduğunu söyleyen Berrin Öztürk, "Köylü kadınlarımız kışın geldiklerinde pazarda üşüyorlardı. Köy dolmuşları sabah gelip, akşam gittiği için gün boyu kadınlarımız kahvelerde, dışarıda beklemek zorunda kalıyorlardı. Şimdi herkes halinden memnun ve mutlu bir şekilde akşam evine gidiyor." ifadelerini kullandı.

Son olarak böyle sosyal alanların halka kazandırılması gerektiğine değinen Hicrigül Eroğlu, "Sıcak ve temiz bir ortamda vakit geçirmek hepimizin hakkı. Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk ve belediye çalışanlarına bizlere böyle bir sosyal yaşam alanı sundukları için teşekkür ediyoruz" dedi. (CEREN AKBAŞ)







 
Son Eklenen Haberler