Takip Et

SON DAKİKA

Milletvekili Posacı iftar programı düzenledi

30 Nisan 2022, Cumartesi 10:29

     


AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, kardeşleri ile birlikte organize ettiği iftar programı ile binlerce vatandaşı ve il protokolünü buluşturdu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, kardeşleri Işık ve Cemal Posacı ile birlikte Umurlu Fatih İlkokulu bahçesinde iftar programı düzenledi. İftar Programına, Aydın Vali Yardımcısı ve Efeler Kaymakamı Cemal Şahin, AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Seda Sarıbaş, AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz ile Bekir Kuvvet Erim, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Koçarlı, Köşk, Karpuzlu Belediye Başkanları, kurum amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Programda, din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okundu. Aydın eski müftülerinden Bahattin Bildik tarafından da dua okundu. Daha sonra da tüm misafirler hep birlikte iftar yaptı.

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı yaptığı konuşmada “Malum Ramazan ayının son günlerindeyiz ve artık Ramazan Bayramı’na gireceğiz. Geçen sene bu dönemde teyzem rahmetli olmuştu, Kasım ayında da annemi kaybettik. Hem onların ruhuna bir Fatiha okuyalım, hem de pandemiden çıktık ve uzun süredir böyle bir etkinlikte bir araya gelemediğimiz için bu iftarı düzenledik. Sanırım 3 bin civarı bir katılım oldu. Ayrıca, protokol üyelerimizden, ziraat odası başkanlarımızdan, muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımız tarafından büyük bir katılım oldu. Gelen herkesten Allah razı olsun. Herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler