Takip Et

SON DAKİKA

Didim’de tekne motoru çalan hırsızlar, İzmir’de yakalandı

28 Kasım 2016, Pazartesi 17:22

     


Didim’de tekne motoru çalan hırsızlar, jandarmanın takibi sonucu güvenlik kamerasından tespit ederek İzmir’de yakalandı.

Didim’in Akbük Mahallesi’nde V.F.M.’ye ait tekne motorunun çalınması üzerine Didim İlçe Jandarma Komutanlığı harekete geçti. Araştırma başlatan jandarma ekipleri, olay yerini görüntüleyen güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek, 3 kişinin bir araçla olay yerine geldiklerini, tekne motorunu sökerek araca yüklediklerini ve geldikleri araçla olay yerinden ayrıldıklarını tespit etti. Suça karışan aracın plakasından yapılan sorgulamada, bir kiralama şirketine ait olduğu ve M.D., Z.Z. ve A.D. adlı kişilerin aracı kiraladıkları anlaşıldı. Araçta bulunan GPS vasıtasıyla aracın İzmir’in Buca ilçesinde olduğu belirlenirken, Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile irtibat kurularak, 3 şüpheliden 2’si yakalandı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.D. ve A.D., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Söke Cezaevine konulurken, diğer şüpheli Z.Z.’nin yakalanması için arama çalışmalarına devam edildiği bildirildi. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler