Takip Et

/>

SON DAKİKA

Çobanı öldürerek keçileri kaçırdılar

28 Haziran 2017, Çarşamba 13:57

     


Kuşadası’nda meydana gelen olayda, keçi sürüsünü çalmak isteyen 3 şüpheli, kendilerine direnen 80 yaşındaki çoban Ahmet Sarıöz’ü öldürdü ve 150’ye yakın keçiyi çalarak kayıplara karıştı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Kuşadası’na bağlı Kirazlı Mahallesi'nde dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Kirazlı Mahallesi'nde hayvancılıkla uğraşan Kazım ve Mehmet Uluçay’a ait keçilerin çobanlığını yapan Ahmet Sarıöz, 150’ye yakın keçiyi otlattığı sırada, atış poligonu mevkisinde 3 kişinin saldırısına uğradı. Sürüsünü vermemek için direnen çoban Sarıöz’ü öldüren 3 şüpheli, keçileri de alarak olay yerinden uzaklaştı. Keçilerinin çobanlığını yapan Ahmet Sarıöz'den haber alamayan Kazım ve Mehmet Uluçay, durumu jandarmaya bildirdi. Bölgede çalışma yapan jandarma ekipleri, keçilerin yürüyüş izlerini takip ederek ve çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek gece saatlerinde keçilerin izine ulaştı. Keçiler, İzmir’in Selçuk ilçesi sınırlarındaki dağda bulunan bir ahırda bulundu. Bölgede araştırmasını sürdüren jandarma ekipleri, bugün sabah saatlerinde de olayın yaşandığı atış poligonu mevkisinde çalılıklar arasında Sarıöz'ün cesedini buldu. Sarıöz'ün başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden darp edildiği belirlendi. Çobanın cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili eşkâlleri belirlenen üç şüphelinin arandığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler