Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'da ‘Hayvan’ların dehşeti

13 Mart 2018, Salı 15:53

     


Efeler’de kimliği belirsiz kişi veya kişilerin hayvanlara yaptığı insanlık dışı vahşet, 'Bunu yapan insan olamaz' dedirtti, 2'si yavru 3 sokak köpeğini demiryolundaki raylara bağlayarak ölüme terk etti. Kaçamayan hayvanlardan birinin üstünden geçen tren, başını gövdesinden ayırdı. Aynı şekilde bağlanan diğer 2 köpeği ise treni durduran Büyükşehir Belediyesi ekipleri ezilmekten kurtardı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Ilıcabaşı Mevkisi’nde kimliği belirsiz kişi veya kişiler, 2'si yavru olmak üzere 3 köpeği, farklı saatlerde demiryolundaki raylara iple bağlayarak ölüme terk etti.

Hayvanlardan birinin üzerinden geçen tren, başını gövdesinden ayırdı. Kısa süre sonra, bölgede iki yavru köpeğin daha aynı şekilde raylara iple bağlandığı ihbarını alan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, treni durdurarak bağlı olan yavruları ezilmekten kurtardı. Başı kopan köpeği gören vatandaşlar, vahşet karşısında şok yaşadı.

Olaya şahit olan vatandaşlar, "Aslında bizim mahallemiz sakin bir mahalle, burada yaşayan insanların çoğu emekli, fakat bu tür olayın yaşanması hepimizi üzdü. Köpek, canilerinin bir an önce yakalanmasını ve hak ettiği cezayı bulmalarını istiyoruz. İnsan demeye dilimizin varmadığı bu caniler hayvanları bunu yapıyorsa gün gelir insana da aynı şeyleri yapabilir. Kadına şiddet çocuğa şiddet derken şimdi de hayvanlara şiddet bizleri çok üzüyor" dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler