Takip Et

/>

SON DAKİKA

Çerçioğlu’nun sağ kolunun sağ kolu resmi araçta uyuşturucu ile yakalandı

9 Mayıs 2021, Pazar 21:43

     


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun sağ kolu olarak bilinen Fatih Akkentli’nin sağ kolu Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkan Yardımcısı ve Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli Halil Yıldırım, çalıştığı kuruma ait resmi araçta kokain ve esrarla yakalandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!)

Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkan Yardımcısı ve Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli Halil Yıldırım, çalıştığı kuruma ait resmi araçta yapılan aramada üzerinde kokain ve esrar maddesiyle yakalandı.

Polisin teknik takibi sonucu durdurulan araçta CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı Halil Yıldırım’ın yanı sıra A.M.Ö. ve M.E. isimli kadın gözaltına alındı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun sağ kolu Fatih Akkenti’ye yakınlığıyla bilinen Halil Yıldırım’ın üst aramasında, 0,07 gram kokain ile 0.08 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Yıldırım ve beraberindeki 2 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Halil Yıldırım, A.M.Ö. ve M.E. uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ) 

Uyuşturucuyla yakalanan Halil Yıldırım’ın CHP ile ilişkisi sonlandırıldı

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler