Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aynı yatakta öldüler, aynı tabutta uğurlandılar

7 Aralık 2015, Pazartesi 14:27

     


Efeler'de önceki gün Fatih Yavuz (30) tarafından canice öldürülen anne Halime Yavuz (20) ve iki çocuğunun cenazeleri topağa verildi. Aynı yatakta öldürülen 3 yaşındaki Gülfer Yavuz ve bir yaşındaki kardeşi Polatcan Yavuz, oyun oynadıkları caminin avlusunda, aynı tabutun içinde son yolculuklarına uğurlandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Belediyesi'nde şoförlük yapan Fatih Yavuz’un barışmak için babasının evinden alıp götürdüğü otel odasında hunharca öldürdüğü eşi Halime Yavuz, çocukları Gülfer (3) ve Polatcan Yavuz son yolculuklarına uğurlandı. Dükkanönü camisinde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Namaza Halime Yavuz’un babası Mehmet Karcı (54), halası Kamile Türkmen ve akrabaları ile vatandaşlar katıldı.

AYNI TABUTA KONULDULAR

Aynı yatakta babaları tarafından karınlarından bıçaklanarak canice öldürülen Gülfer ve Canpolat kardeşler, aynı tabutta son yolculuklarına uğurlandı. Eşiyle evlerini ayırdıktan sonra 3 aydır cenaze namazlarının kılındığı caminin karşısındaki babasının evinde oturan Halime Yılmaz ve çocuklarının cenaze namazlarını kıldıran Dükkanönü Camisi İmamı Numan Doğan, önceki güne kadar çocukların cami avlusunda oynadığını ve o görüntünün gözünün önünden gitmediğini belirterek, cemaatten helallik istedi. Cenaze namazı sonrası anne ve çocuklarının cenazeleri babasının evinin önüne götürülerek dua edildi. Komşulardan helallik alınmasının ardından, cenazeler Germencik’in Uzunkum Mahallesi'nde defnedildi.

ACILI BABA VE KARDEŞ İSYAN ETTİ

Cenaze töreni sonrası acılı baba Mehmet Karlı, üç aydır torunları ve kızıyla aynı evde huzurlu bir yaşam sürdüklerini, fakat ‘deve’ diye ifade ettiği cani koca nedeniyle torunlarının ve evladının kendinden koparıldığını söyledi. Fatih Yavuz’un bu dünyada da ahirette de gün yüzü görmemesini isteyen Mehmet Karlı, “Aynı acıyı ben de onlara yaşatacağım. Duysunlar ve beklesinler beni. Onun da annesi, babası kardeşi var. Beni yaktılar, ben de onları yakacağım” diyerek isyan etti.

Öldürülen Halime Yavuz’un kız kardeşi Hacer Baydemir de gözyaşları içerisinde “Barışmak istiyordu. Barışacağım diye evden aldı götürdü. Şimdi barıştılar işte. O caniyi devlet beslemesin, assınlar. Elleri kurusun o caninin” diye isyan etti. (CEM ULUCAN)

Cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı

Barışmak için çağırdı, katliam yaptı

Aydın'da otel odasında cinayet







 
Son Eklenen Haberler