Takip Et

/>

SON DAKİKA

Cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı

6 Aralık 2015, Pazar 17:12

     


Açılan boşanma davasının duruşmasına 10 gün kala barışmak için çağırdığı eşi Halime Yavuz ile çocukları Gülfer ve Yavuz Polatcan’ı bıçakla öldürüp, intihara kalkışan Fatih Yavuz, kaldırıldığı hastanede 5 saat süren tedavisinin ardından taburcu edildikten sonra gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sorgulanan Fatih Yavuz, ifadesinde karısını kendisini aldattığı için öldürdüğünü iddia etti. Fatih Yavuz, adliyeye sevk edilirken, cinayetin de ayrıntıları ortaya çıktı.

CİNSEL İLİŞKİ SIRASINDA BIÇAKLAMIŞ

Fatih Yavuz’un, otel odasında çocukları uyuduktan sonra Halime Yavuz ile cinsel ilişkiye girdiği sırada göğsüne 8, boyun kısmına ise sayılamayacak kadar çok bıçak darbesi ile vurarak öldürdüğü, daha sonra uyanık olan kızı Gülfer Yavuz’u 3 ve oğlu Polatcan’ı da tek bıçak darbesi ile öldürdüğü belirlendi. Fatih Yavuz’un, ayrıca Halime Yavuz’un cinsel organını da kestiği belirlendi.

Kocası tarafından vahşice öldürülen Halime Yavuz’un evlendikleri 2012 yılından bu yana iki kez intihara teşebbüs ettiği de ortaya çıktı. (CEM ULUCAN)

Barışmak için çağırdı, katliam yaptı

Aynı yatakta öldüler, aynı tabutta uğurlandılar

 







 
Son Eklenen Haberler