Takip Et
  • 23 Temmuz 2014, Çarşamba

Yeni gözde Bruma

Geçen sezon devre arasında çok yüksek bir bonservis bedeliyle alınan Portekizli, talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Galatasaray kontenjanı boşaltmak için Gaziantepspor’un yabancı kontenjanını resmen kullanmıştı. Prandellİ’nin idmanlarda bu isim üzerine eğildiğini görmekteyiz. Bruma’yı geçen sene izleme fırsatımız pek olmadı kupa maçlarında Mancini oynatmıştı. Bruma’nın ayaklarına hakim, hızlı ama bir o kadar da tecrübesiz olduğu izlenimine sahip olmuştuk. Galatasaray bu sene Olcan ve Bruma sayesinde kanatlanıp uçuşa geçeceği kanaatindeyim, tabi Bruma gereksiz çalımlar atıp kendini sakatlamazsa.

DİEGO RİBAS GERÇEĞİ

Fenerbahçe geçen sene Atletico Madrid’de bir devrede toplam 500 dakika maç oynamış bir futbolcuyu kadrosuna kattı. Diego’nun Alex kadar takıma katkı yapmasını kimse beklemesin. Bende Alex’in yeri her zaman ayrı olmuştur. Kişilik olarak baktığımızda Diego Alex’ten farklı bir oyuncudur. Diego’nun disiplin sorunun olduğunu daha önceki takımlarda görmüştük, dilerim bir Krasic vakası bir daha yaşanmaz. Ersun Yanal büyük ihtimalle 4-2-3-1 şeklinde oynatıp Diego’yu da bu üçlünün ortasında yer verecektir diye düşünüyorum. Diego’nun performansını oynadığı önceki takımlara göre yorumluyoruz Fenerbahçe’ye ne vereceğini bu sezon göreceğiz ama her şeye rağmen bu saydıklarım onun çok yetenekli bir futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez.

KOSTAS MİTROGLU KAPIŞMASI

Transfer döneminde ismi en fazla geçen oyuncu herhalde Yunan golcü Mitroglu’dur. Golcü isim Beşiktaş’tan sonra şimdi de Trabzonspor’la isimle anılmaya başladı. Geçen sezonun en önemli oyucusunu Galatasaray’a kaptıran kaplanlar transferde ince eleyip sık dokuyorlar. Cezayir Milli Takım’ında hatırı sayılır bir başarıya imza atan Halilhodzic yönetime istediği oyuncuların isimlerini verdi. Trabzonspor’dan bu sene ümitliyim doğru yerleri doğru isimlerle doldururlarsa başarılı olacaklarını umut ediyorum. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.