Takip Et
  • 6 Ağustos 2014, Çarşamba

Fenerbahçe'nin şansı

Fenerbahçe’nin mağlup olduğu Sheffield United ve Sevilla maçlarını izleme fırsatı buldum. Bu maçlarda defans hattında bir uyumsuzluk gözüme çarptı, geçen seneki takım savunmasından bir hayli uzaktalardı. Sevilla maçında Diego-Mehmet Topal- Emre Belezoğlu üçlüsü iyi bir görüntü sergilemedi. Oyunun son yirmi dakikasında Ersun Yanal, oyuna müdahalede bulununca biraz oyun dengelendi.

Süper Lig takımlarının kadrosuna baktığımızda yaş ortalaması en fazla olan takımın (29 ) Fenerbahçe olduğunu görmekteyiz. Kadrosundaki Raul Meireles-Volkan Demirel-Egemen Korkmaz-Bruno Alves-Emre Belözoğlu-Dirk Kuyt gibi ilk 11'de direk oynayabilecek oyuncuların yaşları 31'in üstündedir. Aldığı ceza sebebiyle geçen sene olduğu gibi bu sene de Avrupa’da sahne alamayacak. Bu onlar için şans olabilir. Zaten yaşlı olan kadrosu yoğun tempoya ayak uyduramayabilirdi. Bu sene rakibi Galatasaray'a nazaran daha avantajlı bir durumdadır.

Talihsiz (?) Bir Ölüm

Florya Metin Oktay Tesisleri'ne antrenmanı takip etmek üzere gelen Foto Muhabiri Erkan Koyuncu, elim bir kazaya kurban gitti. Erkan Koyuncu’yu yitirdiğimiz olaydaki gibi akıl almaz ihmaller gazeteciliğin doğasında yoktur! Spor muhabiri arkadaşımıza ALLAH’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.